بررسی آزمایشگاهی تاثیر زاویه آبگیری برالگوی رسوب گذاری در آبگیر(مطالعه موردی :آبگیر غرب دز)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی شهرسازی ،معماری،عمران،محیط زیست
- کد COI اختصاصی: PSHCONF01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 661
نویسندگان
دانشجوی دکترای مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه آزاد واحد شوشتر
هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر
چکیده
آبگیر جانبی سازه ای است که به منظور انحراف آب از رودخانه برای مصارف آبیاری،ذخیره و اهداف صنعتی و غیره احداث می گردد. از آنجا که میزان جریان و رسوب ورودی به آبگیرهای جانبی به الگوی جریان در محل دهانه آبگیر بستگی داشته و عوامل مختلفی می تواند باعث تغییر این الگو ودر نتیجه رسوب ورودی شود. دراین تحقیق با استفاده از میکرو مدل به ابعاد 5.1×1×2.0 متر واز جنس ورق گالوانیزه 2 میلیمتری با انجام آزمایشهایی اثر زاویه آبگیری بر الگوی رسوب گذاری در دهانه آبگیر غرب دز و میزان رسوب ورودی به آن در زوایای آبگیری75 ،85،80و90 درجه با دبی ثابت ودر درصدهای بازشدگی دریچه های آبگیربه میزان75،40،25،10 و 100درصد مورد بررسی قرارگرفته است. نتایج تحقیق نشان داد که با افزایش زاویه از 75 به سمت 90 درجه میزان رسوب ورودی به آبگیر کاهش پیدا کرده و در تمامی زوایای آبگیری مورد مطالعه با افزایش درصد بازشدگی میزان رسوب ورودی افزایش می یابد. همچنین با افزایش زوایای آبگیری در یک درصد انحراف جریان میزان حجم رسوب گذاری کاهش پیدا می کند .در تمامی زوایای آبگیری ودر درصد بازشدگی 70 به بالا،یک حفره آبشستگی در دیواره بالادست آبگیر ودر جهت جریان ایجاد ایجاد می گردد.کلیدواژه ها
آبگیر جانبی ،الگوی رسوب گذاری،زاویه آبگیری، میکرو مدلمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.