پیاده سازی روش عمومی جدید برنامه نویسی فارسی در گوشی های نسل سوم

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی نرم افزار
  • کد COI اختصاصی: NCSE01_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1607
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهزاد اکبری

عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

چکیده

با گسترش کاربرد استفاده از تلفن همراه و صنایع مرتبط با آن لزوم بومی سازی و توسعه نرم افزارهای مبتنی بر گوشی های تلفن که در راستای اهداف فرهنگی و نیارهای کاربردی کشور باشد احساس می شود. در این مقاله که حاصل یک طرح پژوهشی می باشد با در نظر گرفتن محورهای اصلی توسعه محتوای نرم افزاری کشور که مبتنی بر سه اصل توسعه خط وزبان فارسی ، توسعه آموزش الکترونیک و توسعه بازی های رایانه ای می باشد .به توسعه و روشهای مختلف پیاده سازی فارسی این نرم افزارها بر روی گوشی های تلفن همراه پرداخته شده است. در این مقاله تنها یکی از عمومی ترین روشهای برنامه نویسی موبایل یعنی J2ME روی سیستم عامل Symbian مورد بررسی قرار گرفته است.طراحی نرم افزار های موبایل تحت سیستم عامل Symbian و بر مبنای کدهای جاوا یکی از جدیدترین کابردهای علم کامپیوتر می باشد که بیش از 70 % گوشیهای جهان را شامل می شود. برنامه های متنوعی برای کدنویسی تحت این سیستم عامل وارد بازار شده اند که در این پروژه برخی از آنها معرفی و مورد استفاده قرار گرفته اند. همچنین مزایا و معایب و ساختار اصلی این نرم افزارها بررسی شده است و مثال هایی توسط این برنامه ها از جمله طراحی دفترچه تلفن فارسی پیاده سازی شده است

کلیدواژه ها

فارسی سازی-موبایل-برنامه نویسی موبایل-سیستم عامل موبایل Symbian ویندوز موبایل J2ME– Jave– Netbeans

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.