سال انتشار: 1395
محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران
کد COI مقاله: DTCE04_055
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 560
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر برنامه ریزی، اجرا و پایش تونل سازی NATM در پروژه خط 6 متروی تهران
چکیده مقاله:
خط 6 متروی تهران با طول 31/2 کیلومتر از جنوب شرق تهران در محدوده دولت آباد شروع می شود و با عبور از مرکز شهر به سمت شمال غرب در محدوده سولقان خاتمه مییابد. در حدود 10/7 کیلومتر ابتدایی این مسیر با دستگاه حفار تمام مقطع (EPB-TBM) و حدود 20/5 کیلومتر مابقی به روش سنتی (NATM) ساخته می شود. خط 6 مترو شامل 27 ایستگاه می باشد که 6 مورد از آنها ایستگاه تقاطعی با خطوط دیگر است. با توجه به برنامه ریزی ویژه احداث این خط، 37 جبهه کاری برای تونل در بخش سنتی آن مورد استفادهقرار گرفته که نهایتا منجر به ثبت رکوردهایی قابل توجه، نظیر بیش از 800 متر حفاری و لاینینگ در هفته گردیده است. به منظوربرنامه ریزی و کنترل پیشرفت پروژه از روش برنامه ریزی خطی (LSM) استفاده شده است. با توجه به اینکه خط 6 مترو تقریبا قطر تهران را قطع می کند، معارضین سطحی و زیرسطحی متعددی در مسیر آن قرار دارد؛ بنابراین ابزار دقیق متنوعی مانند پین های نشست سنجزمین، نقاط نشست سنج ساختمان، پین های همگرایی سنج، کشیدگی سنج عمقی و درزه سنج برای پایش رفتار زمین و عبور ایمن ازمحدوده معارضین به کار گرفته شده است. در این مقاله به بررسی برنامه ریزی و اجرا در احداث پروژه خط 6 پرداخته می شود. همچنیناشارهای به نحوه ابزاربندی و رفتارنگاری پروژه شده است. نتایج این پژوهش قابل کاربرد در پروژه های تونلی مشابه در کلانشهرهای ایرانمی باشد.
کلیدواژه ها:
تونل سازی، LSM, NATM، ابزار دقیق، پروژه خط 6 متروی تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/613931/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طریق ازلی، صادق و پورهاشمی، سیدمهدی و خراسانی، عماد،1395،مروری بر برنامه ریزی، اجرا و پایش تونل سازی NATM در پروژه خط 6 متروی تهران،چهارمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/613931
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، طریق ازلی، صادق؛ سیدمهدی پورهاشمی و عماد خراسانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، طریق ازلی؛ پورهاشمی و خراسانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی قابلیت اطمینان نتایج نرم افزار پلکسیس دربرآورد نشست زمین دراثرحفرتونل متروبه روش natm درشهراصفهان
- بررسی نقش افت سطح آب زیرزمینی و پارامترهای مهندسی خاک در پدیده فرونشست مسیرتونل راه آهن تهران تبریز در منطقه 17 تهران
- بررسی شیوه های اجرایی روش تونل زنی NATM در زمینه حفاری
- مقایسه میزان نشت آب زیرزمینی پیش بینی شده به تونل با استفاده مدل سازی عددی و معادلات تحلیلی (قطعه شرقی- غربی تونلمدل سازی عددی و معادلات تحلیلی (قطعه شرقی- غربی تونل خط 7 متروی تهران)
- بررسی تاثیر پوزولان پوکه معدنی قروه بر خواص مقاومتی بتن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.