واکاوی نقش خانواده نسبت به کاربری کودکان از شبکه های اجتماعی موبایل بنیان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در روانشناسی، مشاوره و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: PSYCHO03_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 708
نویسندگان
کارشناس رشته آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستانی، دانشگاه خوارزمی
استادیار گروه مطالعات برنامه درسی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر واکاوی نقش خانواده در چگونگی کاربری کودکان از شبکه های اجتماعی و تا کید بر نظارت و عدم نظارت والدین که سبب به وجود آمدن فرصت و تهدید کودکان در فضای مجازی میشود. روش پژوهش کیفی از نوع پدیدار شناختی بوده وداده ها از طریق مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته جمع آوری شده است. جامعه پژوهش دانش آموزان دختر دوره ابتدایی شهرتهران است. اطلاع رسان های پژوهش اطلاع رسان ها 70 دانش آموز دختر پایه های اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم ابتدایی در یک منطقه آموزشی شهر تهران هستند. یافته های پژوهش حاکی از آن است که کودکان در سنین پایین ابتدا از طریق اعضای خانواده با شبکه های اجتماعی آشنا میشوند و دید مثبتی نسبت به فضای حاکم در این شبکهها دارند اما مرور زمان که کودکان خودشان کاربر شبکه های اجتماعی میشوند به دلیل عدم نظارت والدین، عدم مدیریت و بستر سازی مناسب در فضای مجازی و مواجه آنها با فیلم ها، عکسها و مطالب نامناسب، به مرور نگرش و کاربری منفی نسبت به شبکه های اجتماعی پیدا میکنند. بنابراین در عصری زندگی میکنیم که فضای پیرامون ما سرشار از اطلاعاتی است که به وسیله رسانه های مختلف تولید میشود در چنین فضای نیازمند به آموزش رسان های به تمام مردم به خصوص کودکان، نوجوانان و والدین آنها هستیم تا از تهدیدهای موجود در این فضا کاسته شود و به فرصت ها افزوده شودکلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی، والدین، کودکان، نظارت، آموزش غیر رسمیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.