بررسی تاثیر براده ی فولادی بر مقاومت فشاری بتن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF04_466
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 386
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید جهانبخشی

گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران./گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، پردیس علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

مسلم امیری

گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

چکیده

بتن سنگین، به دلیل تضعیف کننده بسیار مناسب در برابر پرتوهای نوترون و گاما )که شدیدا برای سلامت انسان مضر و سرطان زا هستند( بیشتر در تاسیسات هسته ای و پناهگاه های محافظ در برابر حملات اتمی و یا هر مکانی کهامکان وجود این پرتوها است و یا در سازه های وزنی و یا در مواردی که نیاز به افزایش بار مرده سازه )بدون افزایش حجم( است مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل اینکه ساخت بتن سنگین در داخل کشور دچار محدودیت هایی است، لذا تلاشبرای ساخت این نوع از بتن که بسیار دارای اهمیت بوده با استفاده از شرایط موجود بومی، امری ضروری و قابل توجه میباشد. این پژوهش فرآیندی آزمایشگاهی جهت ساخت بتن سنگین با استفاده از بررسی اثر درصدهای مختلفی از براده ی فولادی )با دانه بندی ثابت( جایگزین شده با مصالح سنگی )با دانه بندی ثابت( بر مقاومت فشاری بتن )سنگین( در سنین مختلف 3و7و28 روزه می باشد. در این آزمایشات ابتدا طرح اختلاط مشترکی ارایه و سعی شده با کم کردن درصدهای مختلفی از 5 تا 30 درصد از حجم مصالح سنگی کل و جایگزینی همان درصد حجمی با براده ی فولادی به جای ماسه در بتن و تهیه بتن های سنگین و مقایسه آن با بتن معمولی به عنوان بتن شاهد، نتایج تغییرات مقاومت فشاری مورد بررسیو تجزیه و تحلیل قرار گیرد. نتایج نشان داد که تا درصدی مشخص مقاومت فشاری تقریبا با تغییری ناچیز مشابه بتن شاهد بوده است. با نتایج این پژوهش می توان مشخص نمود که با اضافه کردن مقداری مشخص از براده ی فولادی به بتن، چه مقدار افت مقاومت فشاری را نسبت به بتن شاهد و طرح اختلاط مذکور می توان انتظار داشت.

کلیدواژه ها

مقاومت فشاری، بتن معمولی، بتن سنگین، براده ی فولادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.