کاربرد سیستم های توصیه گر در تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر ،برق و الکترونیک
  • کد COI اختصاصی: NSOECE05_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2356
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام یزدان پناهی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

احمد مصلی نژاد

عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

چکیده

اینترنت، شیوه انجام کارهای روزانه نظیر خرید آنلاین، پرداخت قبوض،تماشای فیلم های جدید، برقراری ارتباط، و غیره راتغییر داده است. به عنوان مثال،در روش هایقدیمی خرید، کالاها برای بازار مشترک و مخاطبانیانبوه تولید می شدند. اما، این روش دیگر ماندگاری ندارد.بازار های مبتنی بر محصول با چرخه های طولانی توسعه، دیگر بطور طولانی نمی توانند برقرار باشند. برای ماندن در رقابت، بازارها باید محصولات و خدمات مختلفی را مطابق با نیازهای متفاوتارایه کنند. تغییر به سمت خرید آنلاین،مسیولیتی را برای تولید کنندگان و خرده فروشان ایجاد کرده است تا نیازهای مشتریان را در حین ارایه گزینه هایی بیشتر نسبت به قبل، سفارشی کنند. با این حال، این امر باعث بروز مشکلاتی برای مشتریانی خواهد شد که در حال حاضر باید، هر پیشنهادی را به منظور تعیین آنچه که آنها واقعا نیاز دارند بررسی و تحلیل کنند. برای کمک به مشتریان، در این سناریو، ما در مورد تکنیک های رایج سیستم های توصیه گر بحث می کنیمو مزایا و معایب هرکدام را تشریح خواهیم کرد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، سیستم های توصیه گر،خرید آنلاین، قوانین انجمنی، فیلترینگ مشارکتی، داده کاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.