هوشمند سازی کوادکوپترها بر اساس میدان الکتریکی جهت بازدید از تجهیزات برقی در طول مسیر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر ،برق و الکترونیک
  • کد COI اختصاصی: NSOECE05_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 587
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مونا دلفانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی،آمل

حمید توکلایی

مربی، گروه کامپیوتر، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل، ایران

یاور صفایی مهربانی

استادیار، گروه کامپیوتر، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل، ایران

چکیده

تابه حال مشکلات بسیاری برای رفع عیوب در مناطق صعب العبور در جهت توزیع برق شهری و فوق توزیع داشته ایم که معمولا حل این مشکل منجر به اتلاف وقت و هزینه های گزاف و در بسیاری از موارد خاموشی چند ساعت برق بوده است. یکی از مواردی که می توان این زمان و هزینه را به نصف و یا یک چهارم کاهش دهد این است که در سریع ترین زمان ممکن محل خرابی خطوط برق را شناسایی و با اعزام اکیپ به محل موردنظر خطوط را تعمیر کرد. بهترین راه حل برای بازید ماهانه خطوط انتقال و فوق توزیع شهری در مناطق صعب العبور کوادکوپترها می باشند زیرا اگر مانند گذشته نیروهای انسانی این کار را انجام دهند هم باعث تلفات جانی و هم بسیار سخت و زمان گیر خواهد بود. کوادکوپتر هوشمند، کوادکوپتری است که بر پایه فناوری شناسایی میدان الکتریکی عمل میکند. این امر موجب کاهش خطراتی همچون انهدام کواد توسط خطوط برق فشارقوی بر اثر نویزهای حاصله از میدان مغناطیسی بر اجزای متشکله کواد و همچنین ازکارافتادن کنترل کننده ها براثر تاثیر میدان الکتریکی و الکترومغناطیسی را از بین می برد. زیرا این سیستم با استفاده از هوش مصنوعی به صورت کاملا هوشمند مسیر فاز را تشخیص داده و با فاصله مناسب از سیم حرکت می کند. در سیستم موجود هدایت کوادکوپتر بر پایه اتوپایلوت بر بستر جی پی اس و داده های مرکزی جی ای اس می باشد که درنهایت حاشیه ای امن برای حرکت کوادکوپتر بر روی شبکه فوق توزیع شهری و انتقال را فراهم می آورد. در این سیستم، مسیر حرکت کلی مشخص و بعد از تایید مسیر، کوادکوپتر به اولین نقطه پرواری با ارتفاع تعریف شده خواهد رسید و بعد از عکس برداری از مکان موردنظر و اتمام ماموریت که تماما به صورت هوشمند می باشد به جایگاه بازخواهد گشت. هوشیاری این سیستم بر پایه فناوری شناسایی میدان های الکتریکی می باشد.

کلیدواژه ها

کوادکوپتر هوشمند، کوادکوپتر، میدان الکتریکی، تجهیزات برقی، اتوپایلوت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.