بررسی حوادث ناشی ازدستکاری و عدم رعایت حریم مجازخطوط انتقال و توزیع نیروی برق درپروژه های ساختمانی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: نخستین همایش ملی ایمنی در کارگاههای ساختمانی
- کد COI اختصاصی: CSCS01_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2750
نویسندگان
کارشناس برق (قدرت ) ،مدیرپروژه OHSAS۱۸۰۰۱ ،مسئول ایمنی شرکت توزیع نیروی برق شه
چکیده
فعالیت های ساختمانی همواره یکی ازبخش های بزرگ و مهم فعالیت های اقتصادی و اجتماعی کشور می باشد . با توجه به گسترگی شبکه های توزیع نیروی برق درسطح معابرشهری و روستایی و فعالیت بخش ساختمانی ومسکن درجواراین شبکه ها، هرازگاهی شاهدبروز حوادث و مشکلات عدیده ای هستیم . متاسفانه به دلیل عدم آشنایی کامل کارکنان شاغل درپروژه های ساختمانی (کارگران ،داربست کاران ،نماکاران ،اپراتوربالابرهای ساختمانی )،ازشبکه های برق و خطرات ناشی ازآن و همچنین عدم هماهنگی های لازم دست اندرکاران ساخت و ساز،موجب بروزاتفاقات غیرقابل تصوری شده و خسارات وزیانهای مالی و جانی جبران ناپذیری را درپی داشته است .حوادث مرگ آفرین ،قطع عضوو ... برای این صنعت و اجتماع ،بسیارگران تمام شده و ازاینرو کوششی جدی برای جلوگیری ازصدمات این حوادث اجتناب ناپذیرمی باشد .لذا جهت پیشگیری ازحوادث ،ازبعد اخلاقی و معنوی و وظیفه ،بایستی مدیران ومسئولان صنعت ساختمان و مسکن ،خودرا مسئول حفظ جان افراد ومنابع بدانند و دراجرای قوانین و مقررات موجود و رعایت اصول فنی و ایمنی ازجمله حریم شبکه های انتقال نیروی برق تلاش نموده و کارفرمایان رابه استفاده ازنیروی متخصص و آموزش دیده در پروژه های ساختمانی الزام نمایند.دراین مقاله ضمن بررسی حوادث برق گرفتگی ناشی ازعدم رعایت حریم تاسیسات برق و دستکاری های غیرمجازتوسط بخش ساختمانی ،لزوم رعایت حریم خطوط و تاسیسات برق و ایمنی کاروایجاد راهکارهای مناسب جهت کاهش میزان حوادث ،مورد تاکید قرارگرفته است.کلیدواژه ها
برق گرفتگی ،حریم مجاز،میدان الکترومغناطیسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر واقعیت افزوده (AR )، بر تمایل مشتریان به خرید، در صنعتمسکن
- ترسیم و تحلیل شبکه هم رخدادی واژگان حوزه های پژوهشی گارانتی و وارانتی
- موانع موجود در ارگونومی محیط های کاری
- انتخاب بهترین تامین کننده با روش الکتره با موضوع تاب آوریزنجیره تامین
- همسوسازی پروژه و مدیریت منافع با رویکرد کارت امتیازی متوازن (BSC) برای دستیابی به موفقیت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.