بهبود کیفیت سیستم کشاورزی توسط هالوفیت ها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NEWCONF03_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 530
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبا ملک پور

دانشجوی دکتری سیستماتیک گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل

رقیه اسکوییان

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل

چکیده

میزان تولید غذای جهانی در سال 2050باید به ٪70برسد تا بتواند جوابگوی نیازهای جمعیت در حال رشد پیش بینی شده باشد. رسیدن به این هدف به دلیل کاهش در دسترس بودن زمین قابل زرع چالش برانگیز است و این نتیجه شهری شدن و از بین رفتن زمین زراعی است. شوری زمین فاکتور مهمی است که باید در نظر گرفته شود اما مقداری اصلاح و بهبودسازی در عملکرد گیاهان زراعی در خاک شور میتواند. نتیجه انتقال ژن باشد، پیشرفت واقعی فقط از طریق پیرامیدینگ یا هرمیسازی ویژگیهای فیزیولوژیک ضروری بدست میآید. با توجه به محدودیت زمانی، بایستی به راه حل مطمین تری در سال 2050رسید تا بتوان گونههای زراعی و علوفهای مناسب برای کشت در شرایط زمینهای شور داشت و همچنین بتوان زمینهای شور را احیاء کرد. در این مقاله مروری بر استفاده مناسب از هالوفیتها در سیستم کشاورزی قرن 21متمرکز شده است. ما خلاصه جامعی از استفاده فعلی هالوفیتها برای مصارف غذایی انسانی برای تهیه علوفه و غذای حیوانی، به عنوان گیاه روغنی و محصول زراعی انرژی زا و برای نمک زدایی و گیاه پالایی آورده ایم. استدلال کردیم که استفاده از هالوفیت ها میتواند جایگزین با ارزشی برای تسهیل فشارهای مربوط به نیاز به تولید غذای با کیفیت برای سیستمهای زراعی باشد.

کلیدواژه ها

نمک زدا، گیاه پالایی، کشاورزی شور

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.