مطالعه برخی از مشخصه های کمی و کیفی توده جنگل کاری کاج جنگلی در جنگل ویسر ب (مطالعه موردی سری دو شوراب)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NEWCONF03_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 443
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد جنگل داری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
چکیده
کاشت گونه های درختی در نقاط خالی از تخریب شده جنگل های شمال و کمک به زاد آوری طبیعی اهمیت ویژه ای دارد. این مطالعه جهت بررسی مشخصه های کمی و کیفی توده جنگل کاری کاج جنگلی در جنگل ویسر انجام گردید. جهت بررسی 14 قطعه نمونه مربعی شکل به ابعاد 10*10 متر به روش سیستماتیک تصادفی در منطقه انتخاب و داخل هر یک از قطعات نمونه، پارامترهای کمی چاق، ارتفاعات، قطر برابر سینه، ارتفاع هرس و همچنین وضعیت کیفی درختان توت شامل تقارن تاج، سلامت تاج، وضعیت کیفی تنه ، انحنای ساقه و وضعیت الیاف تنه درخت مورد ارزیابی قرار گرفت در نهایت برای انجام محاسبات و نتیجه گیری از داده های خام از نرم افزارهای Excel و SPSS استفاده کنم نتایج نشان داد که متوسط رویش قطری و ارتفاعی توده به ترتیب 0/94 و 58 سانتی متر در سال بوده است. همچنین متوسط رویش حجمی سالیان 8/95 مترمکعب در هکتار در سال بوده است. همچنین نتایج نشان داد که اکثر پایه ها از وضعیت کیفی خوبی برخوردارند. اکثر پایه های آن شاداب و دارای فرم تنه صاف و شکل تاج متقارن هستند . در انتخاب گونه که با توجه به سرشت اکولوژیکی گونه کاج جنگلی و شرایط فیزیکی و اقلیمی منطقه به نظر می رسد که انتخاب گونه به درستی صورت گرفته است.کلیدواژه ها
مشخصه کمی و کیفی، کاج جنگلی ، جنگل کاری، شوراب ، قطر برابر سینهمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.