عوامل جامعه شناختی بقای زندگی گروهی (با تکیه بر زندگی گرجیان ایران)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESCONF02_184
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 741
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه توازهی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

سعید معدنی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

محمدحسین بحرانی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

سعید گوگوچانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره)شهرری

چکیده

مورخ مخصوص شاه عباس اول،در تاریخ خود به تواتر از قتل و غارت گرجستان به دست صفویان سخن رانده است.حملات صفویان به گرجستان دونتیجه داشت،ابتدا قتل و کشتار عده زیادی از مردم گرجستان خصوصا در ناحیه کاخت و ویرانی کاخت و کارتل،و دوم کوچاندن جمع کثیری از گرجیها به ایران با اکراه و اجبار،چنین می توان گفت:دسته ای که تشکیلات لشکری و کشوری دولت صفوی وارد می شدند باید تغییر دین می دادند اما اکثر کسانی که در ایران سکونت گزیدند در تغییر دین اجباری نداشتند.اگرچه همگی به دین اسلام و مذهب شیعه درآمدند. این مقاله سعی دارد زندگی اجتماعی و فرهنگی گرجی های ایران را از دوران صفوی تا دوران معاصر را مورد بررسی قرار دهد. پژوهشی که از نظر خواننده میگذرد تحقیقی است در مورد گرجیان ایران و مناطق گرجی نشین فریدنشهر با توجه به اینکه کتابهای زیادی درباره گرجی ها در ایران به رشته تحریر در نیامده. در این پژوهش سعی شده است حداکثر استفاده را از کتابهای تاریخی و فرهنگی استفاده شود از طرفی به مناطق گرجی نشین )فریدونشهر( رفته و ضمن مصاحبه با آنان سعی کرده ایم از موقعیت اقتصادی و اجتماعی گرجی های فریدن به دست آوریم و با استفاده از منابع و اسناد تاریخی به جمع اوری اطلاعات بپردازم این تحقیق با روش اسنادی و استفاده از کتابهای تاریخی و تکنیک مصاحبه انجام شده است و شیوه کار کیفی میباشد. لذا محقق نیز در همین راستا با چنین تغییرات و رهیافتی در این پژوهش به بررسی پاسخ به این سیوال پرداخته است.

کلیدواژه ها

گرجی های ایران، فرهنگ، زبان، فریدونشهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.