بررسی موانع آموزش الکترونیکی در آموزش عالی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم تربیتی، روانشناسی و آسیب های اجتماعی
- کد COI اختصاصی: PHCONF01_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 592
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور دکترای مدیریت آموزشی
چکیده
زندگی بشر از ابتدای تاریخ تاکنون برای رسیدن به کمال و پیشرفت پر از فراز نشیب و فرازهای گوناگون بوده است . آنچه در سال های اخیر مشاهد می شود حاکی از رشد صودی و حرکت انگیزه نرخ تحولات به مدد فناوری اطلاعات و افزایش روز افزون دانش و آگاهی آدمی است. آموزش الکترونیکی نوع استفاده ساختمند و هدفمند از سیستم الکترونیکی و کامپیوتری برای پشتیبانی از فرایند یادگیری می باشد باتوجه به این که هدف آموزش الکترونیکی تحول در ابزارها و روش ها در جهتی است که هر فرد در هر زمان و هر مکان بتواند با امکانات خودش و در زمانی که خود مشخص می کند مشغول یادگیری شود طرح چالش های آموزش الکترونیکی برای هشدار به منظور ایجاد تمر کز بیشتر انجام پیش بینی لازم تدارک و سرمایه گذاری مناسب و تهیه برنامه استراژیک در سیستم یادگیری اقدامی لازم وبرای موفقیت آن ضروری است. در این مقاله ابتدا مفهوم یادگیری الکترونیکی و یادگیری مبتنی بر وب مورد بررسی قرار می گیرد و سپس به مسایل و موانع فرا روی پیاده سازی آن اشاره می شود. مهم ترین مسایل و موانع شناسایی شده در راه پیاده سازی یادگیری الکترونیکی درسطح آموزش عالی شهرستان اسدآباد معرفی می شود.کلیدواژه ها
آموزش الکترونیکی، فناوری اطلاعات، موانع آموزش الکترونیکی، یادگیری مبنی بر وب، نقش عوامل فرهنگی، نقش عوامل هزینه ایمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.