اسلام هراسی و بررسی تاثیرات بالقوه ی آن بر اقتصاد کشورهای مسلمان و غیر مسلمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ADCONF01_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 651
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه ظفرزاده

چکیده

بررسی رابطه اسلام هراسی و اقتصاد پژوهشی است که باید در آن مولفه های زیادی را طی 1400 سال اخیر مورد بررسی قرار داد چرا که با آغاز دین اسلام ،اسلام هراسی نیز آغاز شد.اما در دو قرن اخیر پیشرفت زندگی انسان در همه ی ابعاد آن سبب شده که تاثیرات منفی اسلام هراسی بر اقتصاد کشورهای اسلامی و حتی خود کشورهای غیر مسلمان افزایش یابد چرا که امروزه کمترین کنش ها می تواند بیشترین واکنش ها را در پی داشته باشد در حالی که در گذشته اطلاعات اندک و سطح فرهنگی پایین سبب می شد کشورهای مسلمان در برابر اسلام هراسی و اسلام ستیزی منفعل باشند. تمام این مسایل می طلبد که تعریفی از اسلام هراسی ارایه شده سپس تاثیرات آن برکاهش رشد اقتصادی کشورهای درگیر را بررسی کرد. این تحقیق به لحاظ ماهیت داده ها می تواند کیفی ،کمی یا آمیخته باشد اما اینجا بیشتر ارایه این نظریه که اسلام هراسی یکی از موثرترین عوامل بر تضعیف اقتصادی کشورهای اسلامی و عاملان اسلام هراسی است مطرح می باشد و در نتیجه داده های استفاده شده کیفی هستند. تحولات سیاسی جهان اسلام کمابیش متاثر از مسایل اقتصادی است و اقتصاد نیز بسیار تحت تاثیر اسلام هراسی . این زنجیره متصل باید همواره زیر نظر گرفته شود تا تصمیمات سیاسی و اقتصادی درستی گرفته شود.برای ما شیعیان معنای مدینه فاضله با حکومت جهانی عدل حضرت مهدی انطباق دارد و این آرمان با مدینه ی فاضله ی افلاطونی مد نظر غرب زمین تا آسمان تفاوت دارد. سرانجام این نتیجه حاصل می شود که اقتصاد اسلامی نیز با اقتصاد غربی اختلافات ریشه ای دارد و این اختلافات یکی از دلایل اسلام هراسی است.

کلیدواژه ها

اسلام هراسی اقتصاد اسلامی تروریسم رشد اقتصادی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.