بررسی امکان تشکیل محاکم محیط زیست : از رویا تا واقعیت
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ADCONF01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 510
نویسندگان
کارشناسی ارشد، حقوق خصوصی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز
چکیده
امروزه یکی از اهداف کشورها در سطح بین المللی، تاسیس دیوان بین المللی محیط زیست می باشد. هدف دیوان بین المللی محیط زیست همواره گسترش دادن قواعد و مقررات محیط زیست در سطح بین المللی است. یکی از اقدامات کشورها در سطح بین المللی تصویب اساسنامه دیوان بین المللی کیفری که توسط متخصصین محیط زیست و وزرا و نمایندگان غیر دولتی که زیرنظر سازمان ملل متحد بود در جولای 1998 در رم تشکیل شد که تعداد 180 کشور تا مارس 2009 به این اسانامه پیوستند. طی نتایج بدست آمده که توسط 100 دانشمند از کشورهای مختلف بدست آمده، قطب شمال و جنوب در حال تغییرات بوده و متاسفانه منجر به گرم شدن زمین می شود و تخمین زده می شود تا سال 2100 میلادی یخچال های قطبین به اندازه یک متر و چهل سانتی متر یا بیشتر بالا آمده و موجب تغییر آب و هوا در جهان شود که این خود نوعی تهدید به جوامع بشری محسوب می شود. سوال اصلی این تحقیق این است که تا چه اندازه ای جامعه بین المللی به ذوب شدن یخچال های قطبی ارزش قایل بوده و نقش دیوان بین المللی محیط زیست در این مورد چه چیزی می تواند باشد بی گمان پاسخ این سوال توجه به معاهدات زیست محیطی می باشد و برای این کار نیز چاره ای جز ایجاد دسته تعهدات سیاسی و حقوقی نمی باشد.کلیدواژه ها
دیوان بین المللی، محیط زیست، سازمان ملل متحد، قطب شمال و جنوب، جامعه بین المللیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.