بررسی مدل های آموزش های ضمن خدمت و کارایی دوره های آموزش ضمن خدمت براساس عملکرد مدل پیشنهادی (مطالعه موردی: کارکنان دادگستری استان تهران)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین و برنامه ریزی پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: MCCONF03_048
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1319
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه مدیریت، واحد پرند، دانشگاه آزاد اسلامی، پرند، ایران
عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی .احد پرند
عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
چکیده
بررسی کارایی دوره های آموزش ضمن خدمت یکی از مهم ترین نشانه های مفید بودن دوره های آموزشی ضمن خدمت برگزار شده در حوزه مدیریت نیروی انسانی است. اگرچه برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت می تواند باعث توانمندی و شکوفایی نیروی انسانی گردد، اما تدوین و برنامه ریزی درست و ارایه مدلی برای این دوره ها مکمل سیستم است و در نتیجه باعث افزایش بهره وری کارکنان باشد. در این مطالعه به بررسی کارایی دوره های آموزش ضمن خدمت بر بهبود عملکرد شغلی کارکنان دادگستری استان تهران براساس مدل پیشنهادی برای دوره های آموزشی ارایه شده، پرداخته شد. در این راستا ابتدا مهم ترین مدل های پیشنهاد شده توسط نویسندگان مختلف مورد برررسی قرار گرفت و سپس براساس این مدل ها، یک مدل مفهومی اولیه ارایه گردید. سپس بر اساس مطالعات صورت گرفته مدل نهایی پیشنهاد گردید. برای بررسی کارایی این مدل جامعه آماری، کارکنان دادگستری تهران که در مقطع زمانی اجرای تحقیق، تعداد اعضای جامعه آماری با توجه به فرمول کوکران قریب به 360 نفر در نظر گرفته شد. جهت تجزیه و تحلیل داده های این پژوهش از آزمون های کولوموگروف اسمیرنوف جهت تعیین نرمال بودن، تکنیک رگرسیون خطی ساده برای آزمون فرضیه اول و اصلی تحقیق، تکنیک رگرسیون خطی چندگانه برای آزمون دیگر فرضیه ها استفاده شد که تمامی این تجزیه وتحلیل ها در نرم افزار آماری SPSS انجام شد. نتایج نشان داد که همه فرضیه ها بر اساس ضریب همبستگی جزیی تاثیر دوره های آموزش ضمن خدمت بر عملکرد شغلی و همچنین سطح معنی داری آماره t کمتر از 0/05 مورد تایید واقع گردید و نشان داد که آموزش ضمن خدمت در بهبود عملکرد شغلی کارکنان اداری دادگستری تهران موثر بوده است.کلیدواژه ها
مدل های آموزشی، آموزش ضمن خدمت، کارایی مدل، دادگستری تهرانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.