بررسی تاثیر استقرار سیستم های اطلاعاتی بر انعطاف پذیری سازمانی در شرکت گاز استان آذربایجان شرقی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین و برنامه ریزی پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: MCCONF03_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 579
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی
چکیده
هدف کلی تحقیق حاضر بررسی تاثیر استقرار سیستم های اطلاعاتی بر انعطاف پذیری سازمانی در شرکت گاز استان آذربایجان شرقی باشد. برای این منظور سیستم های اطلاعاتی مدیریت براساس چارچوب موجود در کتاب سیستم های اطلاعاتی مدیریت سرلک و فرایت (1390) و انعطاف پذیری سازمانی براساس نظریه کانتر و سی در سه بعد ( نیرومندی، چابکی و یکپارچگی) در نظر گرفته شد. تعیین تدثیر استقرار سیستم های اطلاعاتی بر انعطاف پذیری سازمانی در شرکت گاز استان آذربایجان شرقی هدف اصلی تحقیق بوده و در این راستا یک فرضیه اصلی و سه فرضیه فرعی تنظیم گردیده است. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه کارکنان شرکت گاز استان آذربایجان شرقی می باشد که تعداد آنها 402 نفر است که حجم نمونه آماری براساس فرمول کوکران 192 نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه سیستم های اطلاعاتی مدیریت براساس چارچوب در کتاب سیستم های اطلاعاتی مدیریت سرلک و فراتی و پرسشنامه انعطاف پذیری سازمانی کانتر و سی می باشد که پس از سنجش روایی و پایایی و اطمینان از آن در اختیار نمونه آماری قرار داده شد. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، اطلاعات حاصله با استفاده از روش های آماری توصیفی تلخیص و طبقه بندی شد و برای آزمون فرضیه های تحقیق، از آزمون های کلموگروف اسمیرنوف، r پیرسون و رگرسیون استفاده گردید. نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها، نشان دهنده تایید تمتم فرضیه های تحقیق می باشد. به عبارتی استقرار سیستم های اطلاعاتی بر انعطاف پذیری سازمانی در شرکت گاز استان آذربایجان شرقی و ابعاد آن تاثیر دارد.کلیدواژه ها
سیستم های اطلاعاتی، انعطاف پذیری سازمانی و شرکت گاز استان آذربایجان شرقیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.