انتخاب آنتن برای بهره وری انرژی در سیستم های MIMO-OFDM

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: COMCONF04_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 554
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا پریسایی

گروه مخابرات، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

منصور نجاتی جهرمی

استادیارگروه مخابرات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، ایران

چکیده

در سال های اخیر مصرف انرژی در شبکه های بی سیم، به دلیل افزایش قابل مالحظه ی تعداد کاربران افزایش یافته است، به گونه ای که بهره وری انرژی به دلیل مسایل زیست محیطی و اقتصادی به عنوان یکی از اهداف عمده ی طراحی سیستم های مخابراتی بیسیم OFDM-MIMO به شمار می رود هدف انتخاب آنتن حداکثر ظرفیت یا حداقل نرخ خطاست که به بهینگی بهره وری انرژی در سیستم های MIMOمنجر گردد. آنتن های چندتایی به کار رفته در سیستم های MIMO قابلیت اطمینان انتقال و ظرفیت کانال را می تواند بهبود دهد. روش انتخاب آنتن پیچیدگی اجرا و هزینه ی سخت افزاری را می تواند با حفظ مزایای سیستم MIMO کاهش دهد. به منظور انتخاب کردن زیر مجموعه ی آنتن بهینه به سرعت با توجه به محیط کانال متغیر ، یک روش بر مبنای بهینه سازی انبوه ذرات باینری BPSO برای انتخاب مشترک آنتن ارسال و دریافت پیشنهاد می کنیم. با ترکیب ظرفیت کانال با رشته ی کدشده ی باینری به عنوان تابع هدف PSO ، انتخاب آنتن MIMO مشترک به عنوان مسیله ی بهینه سازی ترکیبی فرموله شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که BPSO پیچیدگی محاسباتی را بسیار زیاد کاهش می دهد و تقریبا اجرای بهینه را به عنوان الگوریتم انتخاب جامع به دست می آورد.مسیله ی PAPR یکی از مشکالت سیستم های چند حاملی نظیر OFDM می باشد. با توجه به تنک بودن قله های سیگنال در حوزه ی زمان سنجش فشرده را می توان در کاهش PAPR مورد استفاده قرار داد. با کاهش PAPR در تقویت کننده های توان، مصرف انرژی کاهش یافته یا بهره وری انرژی افزایش می یابد.

کلیدواژه ها

انتخاب آنتن، بهره وری انرژی، سیستم OFDM-MIMO ، BPSO، PAPR ، سنجش فشرده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.