تاثیرات روانی محیط در ساختار محرمیت در معماری سنتی ایرانی ((تحلیل و بررسی ساختار محرمیت در مساکن معماری سنتی ایران گذشته و ساختار محرمیت در معماری مساکن کنونی))
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
- کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_1639
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 420
نویسندگان
دکتری تخصصی معماری،عضو ھیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ماھشھر
مدیر گروه کارشناسی ارشد مھندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی ماھشھر
دانشجوی کارشناسی ارشد مھندسی معماری
چکیده
از نمونه یکی فرهنگی و محیطی روانی که و اجتماعی ابعاد تمامی بر مشخصه این که شده سبب حجاب و محرمیت بر اسلام تاکید مهمترین عنوان به کند، بلکه اعمال سنتی مسکن بر دیگر ضوابط بر علاوه را ضوابطی تنها نه و گذارد اثر است معماری آن های وجود تاثیرات روانی محیط در ساختار و چرایی چگونگی به تحقیق، پرسش بر مبتنی مقاله این در شود. قلمداد ساخت معیارهای روش پرداخته می شود. آن اهمیت و کنونی مساکن معماری در محرمیت و وضعیت گذشته، محرمیت در مساکن معماری سنتی ایرانی قرآن، دیدگاه از آن اهمیت معماری، در ابتدا محرمیت در اساس این بر می باشد. تحلیلی توصیفی صورت به و کیفی صورت به تحقیق معرفی محرمیت با ارتباط در آن متغیرهای و ایرانی اسلامی مسکن سپس.می شود تعریف آن سازنده متغیرهای و وجود الزام دلایل .می شود ارایه مشاهده نتایج از حاصل راهکارهایی و شده بررسی محرمیت بعد از مدرن مساکن نهایت در و می شودکلیدواژه ها
محرمیت، حریم، مسکن اسلامی، معماری سنتی اسلامی، تاثیرات روانی محیطیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.