تحلیل عددی تاثیر وجود و افزایش تعداد ریزشمع ها در سهم باربری آن ها نسبت به کل بار اعمال شده به شالوده با استفاده از نرم افزار Plaxis 3D Foundation

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
  • کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_1526
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 342
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نگین رامش

دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکینیک، دانشگاه علم و فرهنگ

حمیدرضا الهی

استادیار دانشگاه علم و فرهنگ

چکیده

امروزه به منظور بهسازی و مقاوم سازی زمین های سست و بالا بردن ظرفیت باربری آن ها روش های گسترده و متنوعی به کار می رود. یکی از روش ها استفاده از ریزشمع است، که کاربرد آن به دلایلی نظیر صرفه جویی در زمان، کاهش هزینه های اجرایی، مصالح کمتر، امکان تجهیز و حمل سریع تر وسایل برای اجرای ریزشمع و کنترل نشست در حال افزایش است. در این پژوهش به بررسی پی های واقع بر زمین سست رسی در شرایط وجود ریزشمع با استفاده از نرم افزار اجزای محدود Plaxis 3D Foundation پرداخته شده است. خاک در شرایط زهکشی نشده مدل گردیده و پدیده تحکیم با فرمولاسیون کوپ موجود در نرم افزار Plaxis منظور گردیده است. مدل سازی عددی برای دو پی گسترده مربعی 10×10 و 20×20 متر انجام شده و اثر تغییر پارامترهای نظیر فواصل و تعداد، طول، چیدمان منظم و نامنظم میکروپایل ها و توزیع متمرکزو گسترده بارگذاری روی پی بر سهم باربری میکروپایل ها در بار کل اعمال شده لحاظ شده است. در نهایت با مقایسه نتایج شامل نسبت باربری پی و ریزشمع ها در زیر پی گسترده واقع بر زمین سست رسی اشباع تبین شده است. در متن چکیده از ذکر مقدمات و کلیات خودداری شود و مستقیما به مسیله ی اصلی و اهداف آن، اساس کار و میزان موفقیت این مطالعه با استناد به نتایج کار به طور مختصر اشاره شود. چکیده مقاله با قلم 10pt نازنین اندازه 2.5 سانتیمتر از سمت چپ کاغذ، با 2.5 سانتیمتر فاصله از سمت راست و با یک خط فاصله کناره های ردیف شده نوشته شود. طول چکیده در مقاله کامل بین 250 تا 500 کلمه باشد. چکیده باید به تنهایی کامل و فقط دارای یک پاراگراف باشد و از اشاره به مراجع در چکیده خودداری شود. چکیده مقالات، در محیط Word2007 یا 2010 تهیه و ارایه گردد.

کلیدواژه ها

سهم باربری میکروپای ، گروه ریزشمع، مدل سازی عددی، Plaxis 3D Foundation، بهسازی خاک رسی اشباع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.