بررسی تاثیر عوامل مختلف بر انعطاف پذیری و صلبیت دال های حفره دار در سازه های بتنی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
  • کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_1405
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 369
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد علی هادیانفرد

دانشیار دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

زینب زکی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

چکیده

ایده استفاده از سازه های سبک و در عین حال ایمن، کاربرد سقف های حفرهدار بتنی را رایج کرده است. در این مقاله به بررسی اثر ضخامت دال، نسبت طول به عرض پلان، اثر بازشو و میزان بازشو، اثر ضخامت دیوار برشی، تعداد طبقات و موقعیت قرار گرفتن دیوار برشی بر روی صلبیت دال پرداخته شده است. برای رسیدن به این هدف از نرم افزار آباکوس و SAP2000 جهت مدلسازی استفاده شده است. نتایج مهم این مقاله نشان می دهد که افزایش ضخامت بتن دال تاثیر زیادی در صلبیت درون صفحه ای سقف دارد. همچنین با افزایش نسبت دهانه به عرض پلان بر انعطاف پذیری دیافراگم افزوده می گردد. با افزایش ضخامت دیوار برشی از صلبیت دال کاسته می شود و به همین ترتیب برای هر کدام از موارد به نوعی صلبیت دال بررسی شده است که در زیر به آن پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

دال حفره دار، صلب، نیمه صلب، انعطاف پذیر،آباکوس، SAP2000

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.