ضرورت تشکیل دولت محلی درجهت دستیابی به توسعه پایدار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
- کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_1286
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 609
نویسندگان
دانشجوی دانشگاه واحد آزاد اسلامی قایمشهر
استاد و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قایمشهر
چکیده
دولت های محلی در تعیین سرنوشت اقتصادی، اجتماعی، کالبدی و آینده شهرها نقش حیاتی ایفا می نمایند. بطوریکه به اجرا درآمدن برنامه های شهری منوط به مشارکت دولت های محلی و مردم می باشد که نقش نظارتی را در هدایت به برنامه های شهری به عهده دارند . نقش مردم و دولت های محلی یکی از مهمترین عوامل برنامه ریزی و طراحی شهری و برنامه ریزی زیست محیطی است، این عامل غالبا به شکل عمدی یا سهوی و به دلیل داشتن ماهیت غیرفیزیکی از نظر طراحان و تصمیم گیران پنهان می ماند . بنابراین برای دستیابی به توسعه منطقه ای و زیست محیطی باید خود مردم را درگیر مساله کرد و این امر نیازمند ایجاد دولت های محلی و سازمانهای مردم نهاد است. هدف این مطالعه ارایه راه حل های برای توسعه دولتهای محلی متناسب با شرایط ایران می باشد.در این نوشتار نخست مفهوم دولت محلی، نقش و اهمیت آن در حیات شهری مورد تاکید واقع می شود و آنگاه تجربه دولت محلی در ایران و کشورهای توسعه یافته اروپایی مورد ارزیابی قرار داده و در نهایت با استفاده از ارزیابی صورت گرفته در ارایه راهکارهای مدیریتی از نقاط مثبت استفاده نموده و سعی در پرهیز از تکرار نقاط منفی می گردد.کلیدواژه ها
دولت محلی ، مشارکت ، مدیریت شهری ، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- مهر تجدد بر پیشانی شهر تهران خیابان اسماعیل بزاز (مولوی)
- زنان در فضاهای بی دفاع شهری: تحلیل جامعه شناختی نقش فضاهای بی دفاع شهری در امنیت زنان (مورد مطالعه: محله تهرانپارس)
- بررسی علل نارضایتی شهروندان از عملکرد شهرداری ها نمونه موردی شهر جدید صدرا
- مطالعه موردی نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری
- ایدئولوژی آرمان شهر وشهرهای اکولوژیک (مطالعه ی موردی: شهرستان شوش)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.