تاخیرات تراکمی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
- کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_0842
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 227
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی
استاد و عضو هیات علمی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی
چکیده
جمعیت شهرها رو به افزایش است اما زیرساخت های حمل و نقل شهری متناسب با این افزایش، توسعه نمی یابد. این امر باعث بروز ازدحام شدید خیابان ها شده ا ست. کاربردی ترین رویکرد ممکن برای حل این مشکل استفاره ی کارا از این زیرساخت ها می باشد و کنترل درست ترافیک نقش مهمی در این کارایی دارد. سیستم کنترل ترافیک به علت توزیع ترافیک شهری در زول شبکه حمل و نقل شهری و همچنین نوسانات سریع آن، به سختی میتواند درد کامل و صحیحی از ترافیک شدر کل شبکه داشته باشد علاوه بر ان که ایجاد این دید نیازمند نصب حسگرها در تمامی شبکه و ارسال دایم آنها به یک مرکز می باشد که این کار هزینه ی بسیاری دارد. بنابراین عامل ها باید بتوانند با توجه به اطلاعات محلی از محدوده ی مورد مشاهده ی خود تصمیم گیری کنند. این تصمیم گیری باید در راستای تامین هدف کلی که کنترل شبکه است صورت گیرد. یکی از عوامل مهم در این تصمیم گیری، محاسبه ی زمان تاخیر می باشد. محاسبه ی زمان تاخیر و شناخت آن در تقاطع های چراغ دار که خود از مهمترین ارکان سیستم حمل و نقل شهری محسوب می شود، از آنجا که بر میزان اتلاف وقت افراد، هزینه ی مصرف سوخت، آلودگی هوا و در کل بر هزینه ی استفاده از شبکه موثر می باشد. مطالعات ترافیک از جایگاه خاصی برخوردار است. در این مقاله به محاسبه ی زمان تاخیر در تقاطع های چراغ دار در حالت فوق اشباع پرداخته می شود.کلیدواژه ها
تاخیر، تقاطع چراغدار، کنترل ترافیک شهری، عاملمقالات مرتبط جدید
- مهر تجدد بر پیشانی شهر تهران خیابان اسماعیل بزاز (مولوی)
- زنان در فضاهای بی دفاع شهری: تحلیل جامعه شناختی نقش فضاهای بی دفاع شهری در امنیت زنان (مورد مطالعه: محله تهرانپارس)
- بررسی علل نارضایتی شهروندان از عملکرد شهرداری ها نمونه موردی شهر جدید صدرا
- مطالعه موردی نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری
- ایدئولوژی آرمان شهر وشهرهای اکولوژیک (مطالعه ی موردی: شهرستان شوش)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.