تبلیغات اجتماعی و نقش آن در فرهنگ سازی (مطالعه موردی: نمونه هایی از پوسترهای سازمان WWF)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
- کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_0055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 952
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گرافیک دانشگاه تربیت مدرس تهران
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد گرافیک دانشگاه هنر تهران
چکیده
تبلیغات، از مھم ترین ارکان تاثیرگذار برای ایجاد آگاھی و نشر پیام در سطوح مختلف جامعه می باشد که از دیرباز، به صور گوناگون توسط پیام دھندگا (حکومت، ارگان ھا، اقشار و ...) و به وسیله ی ابزار مختلف متناسب با تکنولوژی ھر دوره ی زمانی، به مخاطبان آنھا که در بیشتر موارد مردم جامعه بوده اند، ابلاغ شده است . فرھنگ ھر جامعه نیز، بسته به موارد مختلف از جمله ایدیولوژی، مذھب، آداب و رسوم و غیره در ھر دوره ای، پیام ھای متناسب و درخور خود را پذیرفته و ناخودآگاه و به تدریج باعث تغییر و تحول در خود شده است . در این پژوھش سه سوال را مطرح نمودیم که تبلیغات اجتماعی چیست تبلیغات اجتماعی چه تفاوتی با تبلیغات تجاری دارد آیا با استفاده از تبلیغات می توان فرھنگ سازی نمود نتیجه ی این بررسی نشان می دھد که فرھنگ جامعه و تبلیغات، از آن نظر که دارای ارتباط و وابستگی با یکدیگر ھستند، به طور قطع، تاثیرات بسزایی بر یکدیگر نیز خواھند داشت؛ چرا که فرھنگ ھر جامعه برای پیشرفت، نیازمند گرفتن مفاھیم، اطلاعات و شناخت ابزارھای تکنولوزی روز دنیاست، که این مھم از طریق مقوله تبلیغات، امکان پذیر می گردد. ھدف این تبلیغات اطلاع رسانی، آموزش، حساس کردن مخاطب و مسیول کردن او در برابر مسایل و مشکلات مختلف در جامعه است. چنان چه وی از تمامی این توانایی ھا بھره بگیرد، محصولی ارایه خواھد کرد که در فرھنگ سازی، اقناع وآموزش مخاطبین نقش قابل ملاحظه ای ایفا خواھد کرد. جامعه ی آماری ورد مطالعه در این تحقیق، پوسترھای مربوط به کمپین WWF برای حفظ محیط زیست می باشد که از آن میان به بررسی 3 مورد از این پوسترھا پرداخته ایم. در این تحقیق از روش توصیفی و تحلیلی برای تجزیه و تحلیل نمونه ھا استفاده شده و ھمچنین شیوه ی گردآوری اطلاعات کتابخانه ای- اسنادی می باشد.کلیدواژه ها
تبلیغات، تبلیغات اجتماعی، تبلیغات فرهنگی، گرافیک، WWFمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.