بررسی فناوری مصالح هوشمند و تاثیر آن در معماری پایدار برج های مسکونی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
- کد COI اختصاصی: ICAUCAE01_0037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 614
نویسندگان
دانشجوی کاشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش
چکیده
در روزگار ما، جمعیت رو به افزایش و زندگی شھری ، ھمراه با مصرف بی رویه انرژی و آلودگیھای ناشی از فعالیتھای انسان ، معضلی بزرگ در حفظ طبیعت می باشد. توسعه پایدار و درنتیجه معماری پایدار با رویکردی به گذشته معماری که پاسخگوی نیازھای مادی ، معنوی و فرھنگی ساکنان خود بودند ،سعی در ھمراھی با طبیعت به جای غلبه بر طبیعت واستفاده از انرژی تجدیدپذیر به جای سوخت ھای فسیلی و در نتیجه جلوگیری از تباھی منابع طبیعی و آلودگی محیط زیست دارد. پیش بینی و آینده نگری ھمواره مورد توجه مھندسان و پژوھشگران بوده است که به تحقق و تولید ابزارھایی برای استفاده از آنھا در آینده می پردازند. با مرور تاریخ معماری قرن گذشته در زمینه آینده نگری ، خواھیم دید که این آینده عموما به وسیله مصالح و تکنولوژیھایی که در دوران ساخته خواھد شد، تعریف می شود. از جمله یکی از جدیدترین این مصالح و تکنولوژی ھا مصالح ھوشمند ھستند. مصالح ھوشمند ، مصالحی ھستند که سعی در تطابق با شرایط محیطی دارند و بر اثر تغییرات محیط، واکنش نشان می دھند. با کمک مصالح ھوشمند، بناھای آینده بناھایی ھستند که قادر خواھند بود رنگ، اندازه و شکل خود را در تبادل با محیط پیرامون خویش تغییر دھند . در نگرش طراحی ساختمان ھای پایدار ، از چنین مصالح پربازدھی که ماھیتی سازگارتر با محیط زیست داشته و سبب افزایش عمر مفید ساختمان می شود.کلیدواژه ها
مصالح هوشمند ، معماری هوشمند ، معماری پایدارمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.