جهانی شدن و تاثیر آن بر جوامع اسلامی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس جامع علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MSACONF01_317
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 303
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید اسلامی

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس- چالوس- ایران

سیده فاطمه قانع کوشالشاهی

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی- رفتار سازمانی، دانشگاه آزاد اسلامی چالوس- چالوس- ایران

چکیده

جهانی شدن فرایندی است که در پی برخی تحولات جهانی و پیشرفتهای علمی و فنی در حوزه ارتباطات و رسانهها و تسهیل و تشدید روابط و تعاملات بین ملتها در زمینههای گوناگون، ظهور و بروز پیدا کرده است. این جریان به صورت فراگیر در ابعاداقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جوامع بشری را درگیر مسایل مشترک و فراگیر و چالشهای گوناگون نموده و انسانها را با دنیای دگرگونشونده، سیال، گیجکننده، نفوذپذیر و ناآشنا و فاقد حد و مرز و غیرقابل کنترل، و پیچیده مواجه ساخته است .یکی از مهمترین تاثیرات آن، تاثیر بر وضعیت فرهنگها و ادیان است. از اینرو، جهانی شدن برای جوامع اسلامی به عنوان یکی از دغدغههای مهم و چالشبرانگیز به شمار میرود. این مسیله، که در عصر جهانی شدن، اسلام به منزله یک دین و فرهنگ جهانی، چه نوع مواجهه و رابطهای میتواند با جهانی شدن کنونی داشته باشد، مسیلهای مهم و درخور توجه است که این مقاله میکوشد تا بدان بپردازد.

کلیدواژه ها

جهانی شدن، اسلام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.