بررسی اهمیت جامعه ایمن و نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایمن سازی جامعه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هشتمین اجلاس آسیایی جامعه ایمن و اولین اجلاس منطقه ای جامعه ایمن مشهد ۲۰۱۷
  • کد COI اختصاصی: SAFEMASHAD01_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 603
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلیرضا سیدعباسیان

کارشناس ارشد برق، بازرس اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات امور فنی و شهرسازی، شهرداری، مشهد

سیداحمد اعلمی

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، کارشناس پیگیری امور هییت رسیدگی به تخلفات اداری، شهرداری، مشهد

چکیده

در روزگار امروز، ایمنی یکی از عوامل پایه زندگی انسان به شمار می رود، بطوری که اگر ایمنی وجود نداشته باشد دیگر توان زیستن مختل خواهد شد. موضوع جامعه ایمن در کشور ما نوپا و جدید می باشد، اما مبحث ایمنی و فرآیند جامعه ایمن نیازمنداندیشه و تامل بیشتر است و در زمینه های مختلف در زندگی امروز وجوه مختلفی را شامل می گردد. برنامه پیشگیری از حوادث با مدل جامعه ایمن برنامه ای است که می توان به کمک آن از بروز انواع حوادث پیشگیری نمود و باعث ارتقای ایمنی شهروندان شدو این امر بدون مشارکت موثر شهروندان و همکاری تمامی سازمان های ذی ربط نظیر مدیریت های شهری بخش های مختلف کشور با شهرداری میسر نخواهد بود . امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان عمده ترین محور تحول و توسعه در جهانمنظور شده است و دستاورد های ناشی از آن چنان با مردم عجین گردیده که بی توجهی به آن اختلالی عظیم در جامعه و رفاه وآسایش مردم به وجود می آورد. از طرفی خانه های هوشمند به عنوان یکی از بخش های مهم برنامه های توسعه کشور و همچنین سیستم های مدیریت جامع ساختمان و فناوری ساختمان مورد توجه واقع شده است . هدف از این مقاله این بودکه نقش فناوریاطلاعات و ارتباطات در ایمن سازی جامعه به خصوص هوشمندسازی ساختمان ها بررسی گردد، زیرا موجب آسایش و امنیت مضاعف و همچنین بهینه سازی مصرف انرژی و صرفه جویی در زمان و هزینه نگهداری ساختمان ها می گردد

کلیدواژه ها

جامعه ایمن، مدیریت های شهری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، هوشمندسازی ساختمان ها، بهینه سازی مصرف انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.