ارزیابی موانع و راهکارهای توسعه پایدار صنعت بتن کشور بر اساس ماتریس swot

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران، محیط زیست و سرزمین پایدار
  • کد COI اختصاصی: NCCESDR03_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 443
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیامک گل نرگسی

عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی خاوران

حمید علیزاده آغویی

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی خاوران

چکیده

در دنیای امروز یکی از مهمترین چالشهای کشورها، چالش انرژی است. در نتیجه کشورها تلاش میکنند انرژی بیشتری را با آسیب کمتر به طبیعت به دست آورند. صنعت ساختمان سازی یکی از مهمترین صنایع مصرف کننده انرژی است که حجم عظیمی از انرژی را با راندمان پایین خود صرف میکند. در ایران با توجه به کارگیری وسیع مواد خام طبیعی و منابع فراوان آب و انرژی در تمامی مراحل ساخت سیمان و صنعت بتن و ایجاد آلودگی های فراوان زیست محیطی ناشی از این صنعت و همچنین تولید حجم زیاد نخالههای ساختمانی در چند دهه اخیر، دغدغه جدی برای طرفداران محیط زیست ایجاد کرده است. همگام با مطرح شدن مفاهیم توسعه پایدار به عنوان یک ضرورت زیست محیطی، تحقیقات گستردهای در زمینه همسویی صنعت بتن با اهداف توسعه پایدار صورت گرفته و نتایج حاصل از آن جهت تولید و مصرف کنترل شده بتن و کاهش اثارت سوء زیست محیطی به کار گرفته شده است. در این مطالعه جهت تفسیر اطلاعات و ارایه استراتژیهای متناسب با ارتباط و همسویی توسعه پایدار و صنعت بتن کشور از ماتریس SWOT استفاده شده است که به بررسی چهار نوع از استراتژیهای مختلف میپردازد.

کلیدواژه ها

صنعت بتن، توسعه پایدار، ماتریس SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.