سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCCESDR03_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 545
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین نسبت دبی عبوری بر تنش برشی حداکثر در محل تقاطع رودخانه ای با استفاده مدل عددی CCHE2D مطالعه موردی رودخانه کشف رود مشهد
چکیده مقاله:
هدف اصلی این تحقیق، بررسی الگوهای جریان و اثرنسبت دبی عبوری بر تغییرات حداکثرتنش برشی درمحدوده تقاطع رودخانه خین عرب با رودخانه کشف رود به ازای نسبت دبی های ورودی مختلف با استفاده از مدل دوبعدی CCHE2D و مدل آشفتگیk-Ꜫاست.نتایج شبیه سازی نشان می دهد ورود کانال فرعی موجب برهم خوردن الگوی جریان در محل تقاطع و تمرکز آن در ساحل چپ کانال اصلی شده است. افزایش میزان جریان در شاخه فرعی نسبت به کل جریان در پایین دست تقاطع باعث افزایش مقادیر تنش برشی ماکزیمم در محدوده مورد مطالعه می گردد. به منظور تعمیم نتایج و بررسی ارتباط بین تنشبرشی و دبی در ناحیهی مورد بررسی، سناریوهای عددی مختلفی اجرا شد.نتایج نشان داد ارتباط بین دبی ورودی و بیشینه تنشبرشی در ناحیهی مورد بررسی دارای یک ارتباط نمایی با ضریب همبستگی قابل قبول میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCESDR03_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/605175/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افضل نیا، سیدهادی و قزل سوفلو، عباسعلی و گلکار، حمیدرضا،1395،بررسی رابطه بین نسبت دبی عبوری بر تنش برشی حداکثر در محل تقاطع رودخانه ای با استفاده مدل عددی CCHE2D مطالعه موردی رودخانه کشف رود مشهد،همایش ملی مهندسی عمران، محیط زیست و سرزمین پایدار،مشهد،https://civilica.com/doc/605175
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، افضل نیا، سیدهادی؛ عباسعلی قزل سوفلو و حمیدرضا گلکار)
برای بار دوم به بعد: (1395، افضل نیا؛ قزل سوفلو و گلکار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- بررسی آزمایشگاهی الگوی فرسایش و رسوب گذاری در محل اتصال کانال ها [مقاله کنفرانسی]
- مدی، ء، عزیزیان، (1394). _ بررسی عددی الگوی جریان ورسوبگذاری ...
- Bowers C.E. (1950), "Hydraulic Model Studies for Whiting Field Naval ...
- Law S.W. and Reynolds A.J. (1966), "Dividing Flow in Open ...
- Mosley, M. (1976)." An experimental study of channel confluences." The ...
- Thurhill, A. and Mamone, A. C. (1997). "Selections of confluences ...
- Best, J. L. and Reid, I. (1984). "Separation Zone at ...
- Best, J. L. (1987). "Flow dynamics at river channl confluences: ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.