سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: COMPUTER03_044
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 259
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عملکرد مهاجرت بر خط ماشین های مجازی توسط روش تکرار سنکرون و آسنکرون در مقایسه با تکنیک فشرده سازی حافظه تطبیقی
چکیده مقاله:
امروزه در بسیاری از مراکز داده، فراهم آورندگان ابر و فراهم آورندگان سرویس های مختلف در محیط شبکه از مجازی سازی بعنوان راهکاری جهت پیاده سازی و ارایه خدمات استفاده میکنند. عدم وابستگی ماشین های مجازی به سخت افزار خاص، امکان جابجایی آنها را فراهم آورده است. ماشین های مجازی می توانند به دو روش جابجا شوند و یا در اصطلاح مهاجرت نمایند. روش قدیمی مهاجرت این سیستم ها بصورت مهاجرت برون از خطبود که سبب توقف کامل سیستم قبل از مهاجرت می شد و این امر باعث ایجاد وقفه و از دسترس خارج شدن سرور ها می شد.مهاجرت برخط ماشین های مجازی مزیتی است که می تواند برای مدیران مراکز داده (Center Data (و مدیران شبکه بسیار مفید و حایز اهمیت باشد. مهاجرت برخط ماشین های مجازی بعنوان ابزاری قدرتمند جهت تسهیل و نگهداری، تعادل بار (Balancing Load ، (تحمل پذیری خطا و صرفه جویی در مصرف انرژی بخصوص در مراکز داده می باشد. در مهاجرت بر خط، روشها و تکنیک های مختلفی مطرح و پیاده سازی شده اند که این مقاله سعی در بررسی دو رویکرد تکرار سنکرون و آسنکرون در مقایسه با تکنیک فشرده سازی حافظه تطبیقی دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا COMPUTER03_044 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/605139/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افکاری فرزقی، محمد و امیرشاهی، بیتا،1395،بررسی عملکرد مهاجرت بر خط ماشین های مجازی توسط روش تکرار سنکرون و آسنکرون در مقایسه با تکنیک فشرده سازی حافظه تطبیقی،همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر آینده پژوهشی-سرزمین پایدار،مشهد،https://civilica.com/doc/605139
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، افکاری فرزقی، محمد؛ بیتا امیرشاهی)
برای بار دوم به بعد: (1395، افکاری فرزقی؛ امیرشاهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- . فاطمه آهوجوش، عمید خطیبی بردسیری، انیس وثوق و شایسته ...
- .H. Jin, L. Deng, S. Wu, X. Shi, and X. ...
- .Haikun Liu, Hai Jin, Xiaofei Liao, Chen Yu and Cheng-Zhong ...
- .A-young Son and Eui-Nam Huh, " Migration Method for Seamless ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- الگوهای بازسازی مسکن روستایی بر اساس معماری بومی (مطالعه موردی ؛ روستای خرو، استان خراسان رضوی)
- بهسازی و بازسازی و نوسازی معماری و بافت فرسوده ی روستایی حیدرآباد میاندوآب با رویکرد معماری پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Development of Artificial Intelligence for Smart Detectors
- هوشمندسازی سیستم تغذیه مرکز رفاهی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی
- نگرشی بر سیاست کیفری ایران در منع تبعیض نژادی_قومی در صنعت بازی های رایانه ای
- رابطه ی شخصیت پردازی و متحرک سازی در بازی های پلتفرمر دوبعدی مطالعه موردی دو بازی در دهه ی نود میلادی
- رابطه احتمالی میان بازی های رایانه ای، استفاده از شبکه های اجتماعی و کاهش جرایم با استفاده از نظریه فرصت جرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.