مقایسه ای بر شبکه های پنهان کننده هویت Tor و I2P و Riffle

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر آینده پژوهشی-سرزمین پایدار
  • کد COI اختصاصی: COMPUTER03_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1239
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر اکبری فر

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد دامغان، دانشگاه آزاد -اسلامی، دامغان، ایران

محمدمهدی علیان نژادی

دانشجوی دکتری، دانشگاه صنعتی شاهرود

چکیده

سیستمهای پنهان ساز هویت فعلی، پهنانسازی هویت را قربانی ارتباط کارآمد و یا بالعکس می نمایند. مسیریابی پیازی،دارای تاخیرمحدود، پهنای باند بالا و ارتباط ناشناس مقیاس پذیر است ولی به حملات تحلیل ترافیک مقاوم نیست. سیستمهای مبتنی بر شبکههای Dining به حملات تحلیلترافیک مقاوم است ولیکن پهنای باند را تضعیف مینمایند. در این مقاله مقایسهای بین سه شبکه پنهان کننده هویت I2P ،Tor و Riffle انجام شده است. Tor نرم افزار رایگانی است که برقراری ارتباطی ناشناس را مهیا میسازد. شبکههای I2P مبتنی بر طرح پروژه اینترنت پنهان است و از تونل زدن برای ایجادارتباط پنهان استفاده میکند. شبکه ریفل نیز متشکل از مجموعه کوچکی از سرورهای پنهان ساز است که متضمن گمنامی در بین کاربرهای تاییدشده میباشد. در این مقاله مقایسهای بین سه شبکه I2P ،Tor و ریفل با تاکید بر مزایا و معایب آنها انجام شده است.

کلیدواژه ها

پروژه Tor ،شبکهI2P ،شبکه ریفل، مسیریابی پیازی، امنیت، سیستمهای توزیع شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.