شناسایی و اولویت بندی شاخصهای موثر بر تعیین اولویت های سرمایه گذاری صنایع چوب و کاغذ استان کردستان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی فرصت های کارآفرینی و سرمایه گذاری در سواحل مکران ایران
  • کد COI اختصاصی: IOECONF01_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 730
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عدنان خانگی

دانشجو کارشناسی ارشد و دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده چوب و کاغذ.

علی رفیقی

استادیار و دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده چوب و کاغذ

امید حسین زاده

استادیار و دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ارومیه، دانشکده جنگلداری

چکیده

ارایه و تدوین برنامههای راهبردی در همه حوزهها بخصوص اقتصادی مستلزم شناخت و تحلیل دقیق امکانات و منابع از طرفی و ضعفها، کمبودها و از سوء دیگر میباشد؛ تا به کمک ان بتوان به آگاهی و شناخت لازم طرحها وب رنامههای توسعه را تدوین کرد. این مطالعه نیز با هدف تعیین اولویتهای سرمایهگذاری صنعت چوب و کاغذ در استان کردستان صورت گرفت. برای این منظور در مرحله اول با مطالعات کتابخانهای در چهار گروه شاخصی )نیازهای زیرساختی، اقتصادی و مالی، مواد و محصول، فنی و انسانی( و24 زیرشاخص تعریف شد و در مرحله دوم شاخصهای تعریف شده در قالب طراحی پرسشنامه در بین 96 نفر از اساتید دانشگاه، دانشجویان کارشناسان صنعتی و متخصصان این حوزه به نظرخواهی گذاشته شد و در مرحله سوم مقایسات زوجی بین شاخصها با پخش پرسشنامه بین دانشگاهیان، مدیران اجرایی، کارشناسان صنعتی و بازاریان و سرمایهگذاران بومی استان کردستان انجام گرفت و درنهایت دادهها با نرمافزارexpert choiceدادهها تحلیل شد. نتایج نشان داد که در بین اولویت بندی شاخصهای کنترلی؛ شاخص اقتصادی و مالی با وزن0.577 مهمترین و بعد از آن به ترتیب نیازهای زیرساختی با وزن 0.254 فنی و انسانی با وزن0.111 مواد و محصول با وزن0.058 مهمترین شاخصهای بررسیشده هستند؛ و نرخ ناسازگاری در این گروه برابر0.07 است که کمتر از0.1 میباشد؛ بنابراین نتایج قابلقبول میباشد.

کلیدواژه ها

نیازهای زیرساختی، اقتصادی و مالی، مواد و محصول، فنی و انسانی، صنایع چوب و کاغذ، استان کردستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.