تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهبود تصمیمگیری مدیران مالی مطالعه موردی: سازمان های دولتی شهرستان مهاباد

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی اقیانوس مدیریت
  • کد COI اختصاصی: NCMO02_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 510
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود قهرمانی

گروه مدیریت دولتی،واحد مهاباد، دانشگاه آزاد اسلامی، مهاباد، ایران

کامیار گلابی

دانش آموخته ی رشته ی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

شهناز اسمعیل زاده

دانش آموخته ی رشته ی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

چکیده

هدف از انجام این تحقیق تعیین بررسی تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهبود تصمیمگیری مدیران مالی در سازمان های دولتی شهرستان مهاباد می باشد. بنابراین تحقیق حاضر بر اساس هدف از نوع کاربردی و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات، تحقیقی توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری مورد بررسی در اینپژوهش کلیه کارکنان ادارات دولتی شهرستان مهاباد می باشد. تعداد افراد جامعه 703 نفر می باشند. پس از انتخاب ادارات به شیوه احتمالی طبقه بندی شده، در هراداره، اعضای نمونه به روش احتمالی ساده انتخاب شدند. با توجه به نتایج حاصل از فرمول کوکران اندازه ی نمونه 247 نفر برآورد شده است. به منظور پیمایش و ارزیابی متغیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، از پرسشنامه استاندارد هرسی وگلداسمیت و به منظور ارزیابی متغیر تصمیمگیری مدیران از پرسشنامه محقق ساختهاستفاده شده است. پرسشنامه های مذکور براساس طیف لیکرت پنج گزینه ای طراحی شده اند. در این تحقیق برای تعیین روایی ابزار جمع آوری اطلاعات از روایینمادی یا صوری استفاده گردید. همچنن با بررسی پایایی ضریب آلفاى کرونباخ برای پرسشنامه فناوری اطلاعات و ارتباطات 958 / 0 و برای پرسشنامه تصمیمگیریمدیران 874 / 0 بدست آمده است. به منظور آزمون نیکویی توزیع داده ها از آزمون کلموگروف اسمیرنف استفاده شده است. همچنین به منظور آزمون فرضیه های تحقیق به توجه به نرمال بودن توزیع دادها از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. یافته های تحقیق بیانگر آن است که بین فناوری اطلاعات و ارتباطات و تصمیمگیری مدیران در سازمان های دولتی شهرستان مهاباد ارتباط معنی دار وجود دارد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات، تصمیمگیری مدیران، سازمان های دولتی شهرستان مهاباد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.