عواقب فردی و بین المللی قاچاق اعضا و انسان جهت برداشت عضو
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی مدیریت و معارف اسلامی
- کد COI اختصاصی: DINCONF01_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 617
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
دکتری علوم سیاسی
چکیده
در حالی که اطلاعاتی دربارهی فعالیتهای قانونی اهدا و پیوند عضو وجود دارد، لکین برای بسیاری از کشورها آمار تعداد قربانیان و اعضای قاچاق شده نسبتا0 ناقص مانده است در نتیجه ارایه یک تعریف دقیق از قاچاق اعضا و قاچاق انسان به منظور برداشت عضو هم از نظر کمی وهم از نظر کیفی به دلیل فقدان توافق جهانی و به دلیل محدودیت دسترسی به منافع رسمی جهت کسب اطلاعات دقیق، امکانپذیر نمیباشد. بنابراین اطلاعات در دسترس اکثرا0 بر پایه حدسیات و شایعه و همچنین بر پایه دادههای معین رسمی ناقص میمانند. هنگام توصیف فعالیتهای قاچاق مربوط به پیوند، ابتدا باید توجه کرد که این گونه قاچاق - چه قاچاق اعضا و چه قاچاق انسان به منظور برداشت عضو -یک مسیلهی جهانی است. یک چهارچوب اخلاقی بینالمللی وجود دارد که به طور مناسب در استانداردهای موجود منعکس شده است.کلیدواژه ها
قاچاق، اعضای بدن،عواقب فردی قاچاق،عواقب بین المللی قاچاقمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.