طراحی و ساخت تیوبLED

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نشریه علمی، پژوهشی و فناوری البرز، دوره: 2، شماره: 6
  • کد COI اختصاصی: JR_PSRT-2-6_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 359
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا چگنی

چکیده

با توجه با اینکه هدف اصلی در این طرح پیاده سازی ، طراحی و ساخت سیستم های نورپردازی نوین بود . ابتدا اجزای اصلی شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفتند .اجزای اصلی شامل LED ، تراشه های کنترلی ، جسم مربوطه (TUBE)که قرار بود بورد طراحی شوده در آن جای گیرد است . ابتدا مطالبی در خصوص LED انواع آن و پرامتر های هر کدام مورد بررسی قرار گرفت بعد از بررسی یک LED مناسب با توجه به نیازمندی های طرح انتخاب گرید . در این طرح دو نوع تیوب مد نظر بود که یکی برای نور پردازی مناسب بود و دیگری برای ساخت نمایشگر . جزع دوم اصلی این پروژه تراشه های کنترل کننده LED بود به طوری که بتوان در استاندارد RGB تمام رنگ های مورد نیاز را ایجاد کند و در ضمن به حداقل های سخت افزاری برای پاده سازی نیاز داشته باشد ، بنابراین چیپ هایی که توسط تولید کننده های تراشه ساخته شده بود مورد ارزیابی قرار گرفت و یک تراشه که قیمت مناسبی داشت و از یک استاندارد ارتباطی مناسب (NRZ) برخوردار بود انتخاب گردید . این تراشه TM1812 از محصولات شرکت TITAN MICRO ELECTRONIC است. این دو قطعه تهیه گردید و با توجه به تیوب سفارش داده شده بورد های مناسب در نرم افزار ALTIUM DESIGNER طراحی گردید . با طراحی های انجام شده و آنچه در پروژه دنبال میشد برد های اصلی طراحی نهایی گردید و برای تست بورد ،LED و هر آنچه باید از لحاظ کارایی مشخص میشد یک نرم افزار برای میکروکنترلر ATMEGA16 نوشته شد و کلیه تست های اولیه سخت افزاری (تراشه ، LED ، بورد) توسط برنامه نوشته شده انجام گردید . تست نهایی آن به گروه نورپردازی که در این پروژه به عنوان مشاور بود واگزار شد در تست نهایی از کنترل کننده های حرفه ای و یک نرم افزار که برای این منظور تهیه شده بود کمک گرفته شد. تیوب مناسب نیز با توجه به تجربه عملیاتی که گروه مشاور داشت به انها واگزار شد و در نهایت مجموعه تکمیل و برای تولید اقدام به سفارش و تهیه آنها گردید .

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.