سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: JR_JCCS-13-17_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 335
فایل این مقاله در 38 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 38 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تلویزیون وتاثیرآن برهویت دینی،گروهی و جنسیتی ایرانیان مطالعه نظریه کاشت درایران
چکیده مقاله:
دراین نوشتار نظریه کاشت جرج گربنر را بااین مضمون که تکرار برنامه های تلویزیونی برذهن مخاطبان پرمصرف تاثیر کاشتی می گذارد درخصوص مقوله های دینی گروهی و جنسیتی هویت بررسی کرده و محتوای پیامهای ارایه شده ازتلویزیون و نگرش مخاطبان به هویت را با بهره گیری ازروش تحلیل محتوای تصویر و پیمایش تحلیل و تبیین کرده ایم نتایج رگرسیون چندمتغیره نشان میدهد برخلاف اینکه تلویزیون ایران درباره هر کدام ازمقوله های مورد بررسی هویت پیامهایی را تولید و پخش می کند اما این پیام ها درکنار سایرعوامل تاثیرگذارند و تلویزیون پس ازسایرمتغیرهای نظام اجتماعی عاملی تاثیر گذاربرنگرش مخاطبان درباره هویت بوده است این مقاله که حاصل پژوهشی علمی درمرکز تحقیقات صداوسیماست نشان میدهد نظریه کاشت که برتاثیرهای قدرتمندانه تلویزیون به ویژه بربینندگان پرمصرف تاکید دارد درایران اثبات نمی شود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JCCS-13-17_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/602417/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باهنر، ناصر و جعفری، طاهره،1391،تلویزیون وتاثیرآن برهویت دینی،گروهی و جنسیتی ایرانیان مطالعه نظریه کاشت درایران،https://civilica.com/doc/602417
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، باهنر، ناصر؛ طاهره جعفری)
برای بار دوم به بعد: (1391، باهنر؛ جعفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تضاد بین واسطه رهایی کردن و کارگزار اطلاعات شدن
- سیاست های سواد اطلاعاتی در جوامع اطلاعاتی
- نظریه های یادگیری و آموزش کتابخانه ای
- رویکرد فراشناختی به سواد اطلاعاتی
- فربه تر شدن اطلاعات و دانش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- عملکرد پژوهشی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سال ۱۳۹۶
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.