سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_JCCS-12-13_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 172
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رمزگشایی اسطوره درنظام های نشانه ای
چکیده مقاله:
این مقاله ضمن معرفی روش نشانه شناسی به عنوان یکی ازجدی ترین روشهای تحلیلی درمطالعات فرهنگی بااستفاده ازارا رولان بارت به واکاوی جایگاه اسطوره درنظام های نشانه ای و قرایت رمزگشایانه اسطوره می پردازد دراین مقاله مروری برنظریه های سوسور پیرس و امبرتو اکو صورت گرفته و وجوه تمایز و اختلاف نظرهای کالر چندلر و فیسک درمورد ارا سوسور و بارت تشریح شده است درپایان انحاء مختلف قرایت اسطوره و قرایت موردنظر برای شناخت و رمززدایی ازاسطوره بیان شده و چند پرسش پیشروی تحلیل گران اسطوره مطرح شده است
کلیدواژه ها:
مراتب دلالت، معناي صريح، معناي ضمني، دورويي دال، نشانه شناسي، اسطوره، همنشيني و جانشيني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/602395/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نزاکتی، فرزانه و درخشه، جلال،1390،رمزگشایی اسطوره درنظام های نشانه ای،،،،،https://civilica.com/doc/602395
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، نزاکتی، فرزانه؛ جلال درخشه)
برای بار دوم به بعد: (1390، نزاکتی؛ درخشه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سفرنامه ای به آلمان در نوامبر شیرین با گزارشی از کنفرانس «بازسازی وحی قرآن در بستر تاریخی » (مونستر ۲۰۱۹)
- موسوعه معارف اهل بیت- علیهم السلام- در یک نگاه
- مصحف شناسی قرآنی (۶): سه قرآن ایرانی از قرن پنجم و ششم هجری در کتابخانه حرم امام علی (ع) و بخش های مفقود آنها در دیگر نقاط جهان
- خبط و اختلال در ویراست رساله جبر و اختیار
- نسخه خوانی (۱۸) درنگی در جنگی؛ (مشتمل بر چندین فرمان از شاهان صفوی و شماری یادداشت تاریخی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.