پایدارسازی تصادفی زمان -محدود توسط فیدبک خروجی برای سیستم کنترل تحت شبکه با رویکرد سیستم های پرش مارکوف

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه مهندسی برق دانشگاه تبریز، دوره: 46، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_TJEE-46-2_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 541
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن بحرینی

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر - دانشگاه صنعتی شیراز - شیراز - ایران

طاهره بینازاده

استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر - دانشگاه صنعتی شیراز - شیراز - ایران

ملیحه مغفوری فرسنگی

استاد، دانشکده فنی مهندسی - دانشگاه شهید باهنر - کرمان - ایران

جعفر زارعی

استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر - دانشگاه صنعتی شیراز - شیراز - ایران

چکیده

این مقاله به مسایل پایداری و پایدارسازی تصادفی زمان- محدود سیستم های کنترل تحت شبکه در حضور تاخیر تصادفی پرداخته است. درابتدا با مدلسازی تاخیر تصادفی شبکه به وسیله فرآیند مارکوف، سیستم کنترل تحت شبکه به شکل مناسبی در چارچوب سیستم های پرش مارکوف زمان- گسسته مدل شده است. ازآنجاکه در عمل به علت پیچیدگی های شبکه، دسترسی به احتمالات انتقال به طور دقیق امکان پذیر نیست، برخی ازعناصر ماتریس احتمال انتقال نامعین فرض شده است. در ادامه با توجه به تعریف پایداری تصادفی زمان-محدود برای سیستم های پرش مارکوفزمان- گسسته یک شرط کافی برای تضمین اینکه حالت های سیستم به مفهوم مربعات- میانگین از یک حد معلومی در یک بازه زمانی تعیین شده ایتجاوز نکنند (پایداری تصادفی زمان- محدود)، پیشنهاد شده است. سپس نتایج برای مسیله پایدارسازی تصادفی زمان-محدود این کلاس خاص ازسیستم ها توسعه داده شده اند و قانون کنترلی فیدبک خروجی به نحوی طراحی گردیده است که سیستم حلقه بسته پایدار تصادفی زمان- محدودباشد. تمام نتایج در قالب نامساوی های ماتریسی خطی جدید ارایه شده اند. لذا نوآوری اصلی این مقاله استفاده از کنترل کننده فیدبک خروجیاستاتیک به منظور پایدارسازی تصادفی زمان- محدود سیستم حلقه بسته بوده و در این راستا نامساوی های ماتریسی خطی جدیدی برای طراحیقانون کنترل فیدبک خروجی به کار رفته است. همچنین به منظور تایید مباحث تیوری و نشان دادن کارایی عملی روش مذکور، شبیه سازی ها برای دوسیستم انجام پذیرفته است.

کلیدواژه ها

سیستم های کنترل تحت شبکه، سیستم های پرش مارکوف، تاخیر تصادفی، پایدارسازی تصادفی زمان- محدود، نامساوی های ماتریسی خطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.