استفاده از دستاوردهای استانداردCASBEEبرای استانداردسازی سامانه معماری پایدار ایران دماوند

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه
  • کد COI اختصاصی: NCCPM03_209
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 516
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه نوری سقرلو

دانشجوی دکتری معماری ،دانشگاه آزاد اسلامی

کامران محمدی گیلانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

غزاله نوری سقرلو

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه الزهرا

چکیده

بحران انرژی در دهه هفتاد میلادیو مشکلاتزیست محیطی متعاقب آن بر بسیاری از فعالیتهای انسانی سایه افکند و باعث شد،حوزه طراحی معماری و شهری که یکی از عوامل موثر بر روی انرژی است که با چالشی سخت مواجه گردد. CASBEEمفهوم جدیدی از ارزیابی که بار محیط زیست را از عملکرد ساختمان متمایز میسازد ارایه می دهد. با مرتبط ساختن این دو فاکتور ،نتایج CASBEEبه عنوان یک اندازه گیری سازگار با بهره وری در محیط زیست یا BEEنمایان میشود. معماری سنتی ایران نشان دهنده توجه خاص ایرانیان در استفاده صحیح و موثر از انرژی های تجدید پذیر در زمان های قدیم می باشد که برای انجام این کار از روش های بسیار ساده ولی موثر استفاده می کردند.که در هر اقلیمی بر اساس شرایط آب و هوایی و فرهنگی و غیره این روش ها متفاوت بوده است. این پژوهش از نوع کاربردی است و با روش تحلیل عقلانیبه تحقیق در مورد عوامل موثر در نحوه شکل گیری سامانه استاندارد رتبه بندی سبز در کشور ژاپن می پردازدو حاصل این پژوهش با قیاس منطقی در خصوص شرایط آب و هوایی کشور ژاپن و منطبق کردن آن با شرایط آب و هوایی و اقلیمی کشورمان در نظر گرفته می شود.سپس حاصل این دو سامانه رتبه بندی، معماری پایدار ایران) دماوند( را بیان می کند.

کلیدواژه ها

معماری پایدار،کازبی،سامانه رتبه بندی ،ساختمان سبز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.