کنترل کیفیت وهزینه و زمان شرکت های ساختمانی با استفاده ازمدل سازی اطلاعات ساختمان BIM

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه
  • کد COI اختصاصی: NCCPM03_152
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد اکبری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت ساخت دانشگاه علاالدوله سمنانی

چکیده

تغییرات در پروژه های ساخت یکی از عوامل غیر قابل اجتناب هستند)ابراهیمی 1392 (. درصورت توجه و مدیریت صحیح این موارد می توان آنها را در جهت رسیدن به اهداف پروژه هدایت کرد و درغیر اینصورت اثرات منفی بر پروژهخواهند داشت. از جمله اثرات منفی تغییرات مدیریت نشده می توان به کاهش کیفیت، افزایش هزینه و زمان اشاره کرد. تغییرات همچنین می توانند در صورت شناسایی به موقع و مدیریت صحیح، عامل ایجاد تاثیرات مثبت از جمله استفاده ازعلم روز دنیا و تکنولوژی و غیره در پروژه های ساخت باشند. مدل سازی اطلاعات ساختمان) BIM (، مزایای قابل توجهی در هماهنگی تغییرات یک مدل را ارایه میدهد. این سیستم یک تحول انقلابی است که به تغییر صنعت معماری، مهندسی،ساخت و ساز سرعت بخشیده است که عدم بکارگیری گسترده آن در کشور ما، می تواند دلیلی بر ناکافی بودن تحقیقات صورت گرفته در این زمینه باشد.از اینرو در این پژوهش تلاش می شود با بررسی وضعیت پروژه های شرکت هایپیمانکاری، میزان انحراف از زمان و هزینه اولیه آنها را که ناشی از تغییرات و دوباره کاری ها می باشند شناسایی شده و به عوامل مربوط به پیمانکار در ایجاد دوباره کاری و تغییرات پی برده و با مطالعه درخصوص زمینه های کاربرد BIM درمدیریت پروژه های ساختمانی، به بررسی الزامات برای به کارگیری آن در شرکت های پیمانکار جهت جلوگیری از انحرافات زمان و هزینه ناشی از آنها پرداخته شود.) اعظمی نژاد 1388

کلیدواژه ها

کیفیت ،مدیریت، زمان و هزینه، تغییرات، دوباره کاری، مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) ، شرکت های پیمانکاری ساختمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.