پیشبینی مقاومت فشاری بتن با پوزولان میکروسیلیس با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه
  • کد COI اختصاصی: NCCPM03_116
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 683
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی منصوری

دانشجو کارشناسی ارشد عمران مهندسی و مدیریت ساخت و دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات واحد تهران

عمادالدین محمدی گل افشانی

استادیار گروه عمران مهندسی و مدیریت ساخت و دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات واحد تهران

فرزاد حاتمی برق

استادیار گروه عمران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر.

چکیده

مقاومت فشاری بتن، یکی از مهم ترین پارامترهای مکانیکی برای مهندسان عمران محسوب میشود. این پارامتر بیانگر ظرفیت تحمل بتن در مقابل تنش فشاری محوری مستقیم است. با این حال، روش های آزمایشگاهی تعیین طرح اختلاط بتن زمان برو هزینه بر است. یکی از عناوین توسعه پایدار استفاده از پوزولانها و ضایعات طبیعی در بتن است. استفاده از پوزولانها در بتن به یکی از مهمترین مسایل حوزهی فناوری بتن تبدیل و از نقطه نظر توسعهی پایدار توجه بسیاری از محققین به استفادهاز آن جلب شده است. استفاده از میکروسیلیس سبب بهبود خواص مکانیکی و فیزیکی بتن تازه و سخت شده میشود؛ ولی مقدار استفاده از مواد افزودنی همواره مورد بحث و الش میان مهندسان بوده است.در این پژوهش با کمک ابزارهای هوش مصنوعی سعی در ارایه مدلی کاربردی برای پیشبینی مقاومت فشاری بتن با میکرو سیلیس شده است . در این تحقیق از سیمان، آب، ریز دانه، درشت دانه، میکرو سیلیس، افزودنی های کاهنده آبو سن بتن به عنوان ورودی های این مدل استفاده شده است و مقاومت فشاری به عنوان پارامتر هدف تعریف شده است.در این پژوهش از 429 طرح اختلاط و مقاومت فشاری نظیر آن استفاده شده است که هریک از مقالات معتبر که در محیطآزمایشگاهی آنجام شده است استخراج شده است.در این پژوهش داده ها به دادههای آموزش،آزمایش و اعتبارسنجی تقسیم بندی شده و تعداد هر یک به ترتیب 301 ، 64 و 64 میباشد.

کلیدواژه ها

مقاومت فشاری، شبکه عصبی مصنوعی، میکرو سیلیس، بتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.