معیارهای اندازهگیری و کنترل نشست در حفاری مکانیزه جهت تونلسازی شهری مطالعه موردی خط 2 تونل متروی شیراز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس منطقه ای و یازدهمین کنفرانس تونل ایران
- کد COI اختصاصی: ITC11_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 479
نویسندگان
کارشناس ارشد استخراج معدن، گروه مهندسی سپاسد؛
چکیده
هدف از تهیه این مقاله بررسی روشهای تعیین میزان نشست ناشی از عملیات تونل ساز ی به روش مکانیزه توسط دستگاه EPB میباشد. پایداری جبهه کار یکی از پارامترهای مهم و اساسی در حفاری تونلها ی شهری به روش مکانیزه است. کنترل و ایجاد پایداری سینهکار تونل در زمان حفاری با کنترل دو عامل مهم و اساسی فشار نگهداری سینهکار که توسط حفاری ایجاد م یشود و نسبت تخلیه مصالح حفاری شده قابل دستیابی است. به طور کلی از دلایل نشست ناشی عملیات حفاری مکانیزه در مناطق کم عمق شهری میتوان به پایین آمدن تراز آب زیرزمینی و کاهش میزان حجم آب در خاک مستعد تغییر حجم، افزایش حجم مصالح تخلیه شده نسبت به حجم واقعی حفاری، و ... اشاره کرد. در این مقاله پس از محاسبه میزان نشست به دو روش تجربی(نشست زمین بدوندرنظر گرفتن تاسیسات فوقانی (field-green (در اثر حفاری تونل) و روش عددی (با توجه به قابلیت روش اجزای محدود در مدلسازی پیچیدگی ها و حساسیت آن به پارامترهایی که در مدلسازی خاک، سازه و مراحل ساخت) میزان نشست ناشی از حفاری مکانیزه برای یک تونل محاسبه میشود و سپس معیارهای کنترل نشست بررسی میشود.کلیدواژه ها
نشست، تونلسازی مکانیزه، خسارتمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.