بررسی اصول و روشهای تربیت دینی کودکان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، علوم تربیتی و اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل
  • کد COI اختصاصی: MAESREAI01_263
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 962
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا ضمیری

کارشناسی علوم تربیتی پردیس فاطمه الزهرا (س) بندرعباس

رضوان میردریکوند

کارشناسی علوم تربیتی پردیس فاطمه الزهرا (س) بندرعباس

چکیده

تربیت از حیاتی ترین ابعاد زندگی انسان است و در پرتو آن، انسان به سعادت مطلوب نایل می آید. انسانتنها در پرتو تربیت صحیح است که به عنوان موجودی هدفمند و اندیشه ورز به اهداف وآرمانهای خوددست پیدا می کند.بااین وجود می توان گفت برای انسان مسلمان تربیت دینی ضرورتی مضاعف دارد زیراتنها در پرتو تربیت صحیح اسلامی است که می توان به مدال افتخارعبودیت و تسلیم نایل آمد.از این روپیامبر اسلام (ص) و معصومین علیهم السلام که از گوهرعصمت ومصونیت ازخطا و اشتباه برخوردارند بهترین و مطمین ترین الگوهای تربیتی هستندو روش های مناسب تعلیم وتربیت دینی را به ما ارایه میدهند. محیط خانواده و پس از آن مدرسه محیطی مهم و موثر بر تربیت کودکان هستند. زمانی یککودک به درستی تربیت می شود که مربیان آن که والدین وخانواده ی او هستند از آگاهی وتخصص لازمدر این زمینه بر خوردار باشندو برای داشتن تربیت دینی باید با روشها و اصول تربیتی آن آشنا باشند؛روشهایی که مورد پذیرش پیامبر و اهل بیت بوده اند بهترین روش های بکارگیری برای تربیت کودکانهستند. هدف این مقاله شناسایی و بررسی اصول و روش های آموزش مفاهیم دینی از منظر قرآن، سیرهپیامبر (ص) واهل بیت بوده ودراین میان به برسی نقش معلم برای انتقال این مفاهیم نیز می پردازد.

کلیدواژه ها

تربیت دینی، معصومین علیهم السلام، روش، سیره پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)، معلم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.