رابطه بین ارزیابی عملکرد با سبک های تصمیم گیری عقلایی، آنی، وابستگی، شهودی و اجتنابی مدیران مدارس متوسطه دوره دوم

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، علوم تربیتی و اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل
  • کد COI اختصاصی: MAESREAI01_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 481
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرگس فرودنیا

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان

زهرا زین الدینی میمند

عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان

چکیده

ارزیابی عملکرد نقش مهمی در ارتباطات درون سازمانی ایفا می کنند. ارتقاء عملکرد یکی از مهمترین اهدافی است که مدیران سازمان ها در پی آن هستند چرا که ارتقاء بهره وری را در جامعه فراهم ساخته و باعث ارتقای اقتصاد ملی و همین طور ارتقاء کیفیت خدمات و تولید سازمان ها خواهد شد. هدف از انجام پژوهش حاضر شناخت ارتباط بین ارزیابی عملکرد و سبک های تصمیم گیری عقلایی، آنی، وابستگی، شهودی و اجتنابی مدیران مدارس متوسطه دوره دوم ناحیه 2 کرمان در سال تحصیلی 95-94 بوده است. این پژوهش براساس هدف کاربردی و روش توصیفی از نوع همبستگی استفاده شده است. جامعه آماری شامل کلیه مدیران مدارس دوره دوم متوسطه ناحیه 2 استان کرمان که تعداد آنها 100 نفر بود. روش نمونه گیری سرشماریه است و تعداد حجم جامعه با حجم نمونه برابر است. برای جمع آوری داده ها از دو پرسشنامه عملکرد شغلی پاترسون و پرسشنامه سبک های عمومی تصیم گیری اسکات و بروس و چک لیست های مصوب آموزش و پرورش استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و با استفاده از نرم افزار SPSS صورت گرفت. نتایج حاصل از تحلیل روابط بین متغیرها نشان داد که بین ارزیابی عملکرد با سبک های تصمیم گیری عقلایی و آنی رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد. اما بین سبک های تصمیم گیری وابستگی، شهودی و اجتنابی رابطه ای یافت نشد.

کلیدواژه ها

عملکرد، سبک تصمیم گیری، مدیران مدارس متوسطه دورم دوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.