تاثیر فناوری اطلاعات وارتباطات (تکنولوژی) بر آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، علوم تربیتی و اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل
  • کد COI اختصاصی: MAESREAI01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 432
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهناز نوروزی

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی، پردیس امام جعفرصادق (ع)

لیدا جاویدان

مدرس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی

چکیده

امروزه و در قرن بیست و یک که علم ها در رشته ها ی مختلف پیشرفت چشمگیری داشته ، شاهد ورود این علوم در همهی ابعاد زندگی بشرهستیم. یکی از مهم ترین بنیان های جامعه مدنی نظام آموزش و پرورش است که به طور مستقیم بارشد و پرورش انسان ها درگیر است. مسلما با چنین پیشرفتی در رشد وتعدد علوم انتظار نمی رود ، روش هایی که درآموزش و پرورش به کار گرفته می شود همان روش های سنتی باشد. بنابراین برای این که نظام آموزش و پرورش به هدفخود یعنی تعلیم و تربیت دست یابد باید از پیشرفت علوم در راستای دستیابی به اهدافش استفاده کند. یکی از مهم تریناین علوم ، فناوری اطلاعات و ارتباطات است که تحول عظیمی درزندگی بشر داشته است که به طور مستقیم وارد نظامآموزش و پرورش شده است . کاربرد تکنولوژی در آموزش در قالب مدارس هوشمند نمونه ای از این تحولات است. اینمقاله به روش علمی- ترویجی انجام شده است . در این پژوهش ابتدا به تعریف مدرسه هوشمندو ضرورت ایجاد آن پرداخته شده است. نتایج نیزحاکی از آن است که کاربرد تکنولوژی و فن آوری های جدید در آموزش چه بسا موجبتسهیل فرایند یاددهی یادگیری می شود و با سایر ابعاد زندگی دانش آموزان هماهنگ است اما باید تمامی امکانات لازمبرای ایجاد کلاس هوشمند و مدرسانی که آگاهی کافی ازکاربرد این تکنولوژی ها در کلاس را دارند، باید فراهم کرد.در اینصورت می توان انتظار داشت که این تکنولوژی تاثیر مثبت در نظام آموزش و پرورش داشته است.

کلیدواژه ها

تکنولوژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، یاددهی یادگیری، آموزش و پرورش، مدارس هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.