سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICULC01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 192
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پایش تغییر شکل میانگذر دریاچه ارومیه با استفاده از تکنیکهای تداخلسنجی رادار
چکیده مقاله:
پلها یکی از سازههای مهم در سیستم حمل و نقل هستند و از جنبههای اجتماعی، اقتصادی، اکولوژیکی و فرهنگی بر زندگی بشر تاثیر میگذارند. پل میان گذر دریاچه ارومیه به طول تقریبی 11 کیلومتر و عرض 03 متر، یکی از پروژههای بزرگ و مهم ملیو منطقهای محسوب میشود؛ و نقش مهمی در توسعهی گردشگری، حمل و نقل و بازرگانی منطقه دارد. تغییر شکل نامتقارن خاکریزهای موجود در طرفین پل میتواند یک مشکل جدی باشد، و خسارات مالی و جانی فراوانی ببار آورد. به همین دلیل پایشدقیق خاکریزها در زمان از اهمیت ویژهای برخوردار است. اما از آنجایی که پایش تمامی سازهها با استفاده از روشهای سنتی بسیاردشوار و پرهزینه است؛ پوشش وسیع، قدرت تفکیک مکانی و زمانی بالا و دقت قابل قبول، دادههای تداخل سنجی راداری را به ابزاری قدرتمند در اینگونه مطالعات تبدیل کرده است. در میان روشهای تداخلسنجی راداری، روشهای تحلیل سری زمانی مانند خطوط مبنای کوتاه، ابزاری قدرتمند در زمینه پایش سازهها هستند که نقشههای تغییر شکل را با دقت میلیمتر فراهم میکنند. در اینمطالعه، روش فوق بر روی 25 تصویر سنجندهی ASAR ماهواره ENVISAT بین سالهای 2003 تا 2010 بکار گرفته شد. نتایج نشان میدهد متوسط نرخ جابجایی سطح زمین در راستای دید سنجنده در این بازه زمانی 62 میلیمتر در سال روی خاکریزها در حال وقوع است و در طول زمان سرعت تغییر شکل افزایش یافته است.
کلیدواژه ها:
تغيير شكل زمين، تداخل سنجي راداري، پل ميانگذر درياچه اروميه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/597998/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدزاده، حسن و نوری، الهه،1395،پایش تغییر شکل میانگذر دریاچه ارومیه با استفاده از تکنیکهای تداخلسنجی رادار،کنفرانس بین المللی پیامدهای جغرافیایی و اثرات زیست محیطی شرایط دریاچه ارومیه،تبریز،،،https://civilica.com/doc/597998
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، احمدزاده، حسن؛ الهه نوری)
برای بار دوم به بعد: (1395، احمدزاده؛ نوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پایش فرونشست شهر اراک با روش تداخل سنجی تفاضلی راداری
- توسعه ی فیزیکی شهرها و پدیده کارستیفیکاسیون
- بررسی پدیدهی فرونشست زمین در دشت همدان با استفاده از روش تداخل سنجی تفاضلی راداری تصاویر ماهوارهای
- فرونشست زمین در دشت شبستر - صوفیان به دلیل افت سطح آب زیرزمینی
- بررسی فرونشست زمین با استفاده از تصاویر ماهواره SENTINEL به روش های جدید PS-InSAR (نرم افزار SARPIROZ )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.