بررسی تبلیغات تصویری بر جذب مشتری با استفاده از مدل آیکا مطالعه موردی: بانک تجارت شهر کرج

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت تغییر و تحول
  • کد COI اختصاصی: CMRECONF01_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 667
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا ابراهیمی

دانشجوی دکترای فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام رضا مشهد

سید جواد شریف شیخ الاسلامی

دانشجوی دکترای مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی

چکیده

در امروزه نقش و اهمیت استراتژیهای بازاریابی در موفقیت یا شکست سازمان ها بر همگان آشکار است.بازاریابی و استراتژیهای بازاریابی در طول تاریخ حیات خود به شدت متاثر از تکنولوژیها و فناوریهای اعصار خود بودهاند. با ظهور دستگاه چاپ، رادیو، تلویزیون، کامپیوتر و غیره، بازاریابی نیز نقشهای خاص خود را ایفا کرده است، و سعی نموده که از این ابزارهای تکنولوژیک به نحوی در راساتای دساتیابی بهاهداف خود استفاده نماید. تبلیغات به عنوان یکی از سرفصل های اصلی در اقتصاد محسوب می شود یک ابزار مهم ترویج بازاریابی برای سازمانها در محیط رقابتی امروز لذا داشتن استراتژی در تدوین اهداف تبلیغاتی لازمه یک سازمان پویاست. اهمیت تبلیغات پخشی در ایران با توجه به عالیق مصرف کنندگان به این رسانه می تواند اهمیت تبلیغات تلویزیونی را افزایش دهد . در این پژوهش ما به بررسی اثربخشی تبلیغات تلویزیونی در حوزه خدمات بانک تجارت در شهر کرج پرداخته ایم. این پژوهش از نظر نوع کاربردی و از نظر روش پیمایشی است که در آن از ابزار پرسشنامه استفاده شده است آلفای کرونباخبرابر 9.0 که نشانه پایی این پرسشنامه می باشد. جامعه آماری این پژوهش شعبه های بانک تجارت شهر کرج می باشد و حجم نمونه از روش نمونه گیری تصادفی ساده و با استفاده از جدول مرگان بدست آمده است که برابر 225 نفر می باشد. برای بررسی فرضیه ها از رگرسیون خطی استفاده شده است. یافته های پژوهش با توجه به مدل آیکا نشان دهنده تاثیر گذار بوده تبلیغات تلویزیونی بر روی کلیه عناصر مدل آیکا می باشد.

کلیدواژه ها

تبلیغات تصویری،تبلیغات تلویزیونی، مدل آیکا، بانک تجارت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.