بررسی رابطه مدیریت کیفیت فراگیر با عملکرد کارکنان در مدیریت شعب جنوب غرب تهران بانک تجارت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MCED03_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 455
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریده دهقانیان

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، گروه مدیریت اجرایی ، تهران ، ایران

علی سالارمنش

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، گروه مدیریت اجرایی ، تهران ، ایران

چکیده

این تحقیق به بررسی رابطه مدیریت کیفیت فراگیر ( TQM ) با عملکرد کارکنان بانک تجارت حوزه مدیریت جنوب غرب تهران می پردازد. در این تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر به عنوان متغیر مستقل و عملکرد کارکنان به عنوان متغیر وابسته درنظر گرفته شده است. جامعه آماری این تحقیق شامل کارکنان فوق دیپلم و بالاتر مدیرت شعب جنوب غرب تهران که درسال 1394 مشغول به کار بوده اند، است. روش نمونه گیری تصادفی ساده و روش تعیین حجم نمونه از طریق فرمول کوکران 182 نفر (جامعه آماری 346 نفر) در نظر گرفته شده است. ابزار سنجش نیز محقق ساخته و برگرفته از دو پرسشنامه مدیریت کیفیت فراگیر ( TQM ) و عملکرد شغلی پاترسون، شامل 31 سوال می باشد. این تحقیق شامل یک فرضیه اصلی که به بررسی رابطه مدیریت کیفیت فراگیر ( TQM )با عملکرد کارکنان بانک تجارت و هشت فرضیه فرعی که به بررسی رابطه حمایت و رهبری، برنامه ریزی استراتژیک، مشتری مداری، شناسایی و آموزش کارکنان، توانمندسازی و کار تیمی،تجزیه وتحلیل کیفیت، بیمه کیفیت و پیامد بهبود کیفیت با عملکرد کارکنان می پردازد، می باشد.درداده پردازی از مباحث توصیفی و استنباط آماری استفاده شده است. در سطح استنباطی نیز از آزمون کولموگروف اسمیرنف جهت بررسی نرمال بودن توزیع مولفه های مدیریت کیفیت فراگیر و عملکرد کارکنان، از آزمون همبستگی پیرسون جهت آزمون فرضیه های تحقیق استفاده شده است.نتایج تحقیق نشان می دهد فرضیه اصلی تحقیق تایید گردید، به عبارت دیگر بین مدیریت کیفیت فراگیر با عملکرد کارکنان رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد و همچنین در فرضیه های فرعی نیز تمامی هشت مولفه مدیریت کیفیت دارای رابطه مثبت و معنی دار می باشند.

کلیدواژه ها

مدیریت کیفیت فراگیر، عملکرد، بانک تجارت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.