کیفیت زندگی کاری کارکنان دانشگاه بوعلی سینا
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MCED03_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 478
نویسندگان
دانشیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بوعلی سینا، همدان،ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا همدان، ایران
چکیده
یکی از آسیب های مهم مدیریت توجه نکردن به کیفیت زندگی کاری کارکنان سازمان است. این بی توجهی، اثر بخشی و کارایی سازمان را به شدت کاهش می دهد. برنامه های کیفیت زندگی کاری یکی از مسایل پیچیده و با اهمیت سازمان ها ویکی از مهم ترین تدابیری است که برای انگیزش کارکنان در سازمان به کار گرفته می شود.هدف از این پژوهش، بررسی وضعیت کیفیت زندگی کاری در دانشگاه بوعلی سینا از دیدگاه کارکنان بود.پژوهش حاضر از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ شیوه گردآوری و تحلیل داده ها جزء پژوهش های توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان دانشگاه بوعلی سینا همدان در سال تحصیلی 95-1394 به تعداد 748نفر بود. حجم نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای نسبتی و براساس فرمول کوکران 255 آزمودنی انتخاب گردید. از پرسشنامه استاندارد کیفیت زندگی کاری والتون(1973) استفاده شده است. روایی محتوایی پرسشنامه پژوهش با بهره گیری از دیدگاه صاحب نظران مورد بررسی قرار گرفت و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ0/95 محاسبه گردید. داده های پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل گردید. روایی صوری و محتوایی مورد تایید اساتید مدیریت قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده گردید. نتایج پژوهش حاکی از آن بود که وضعیت به کیفیت زندگی کاری در دانشگاه بوعلی سینا از دیدگاه کارکنان بالاتر از حدمتوسط است.کلیدواژه ها
کیفیت زندگی کاری، کارکنان، دانشگاه بوعلی سینامقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.