تحلیل عددی خوردگی فیزیکی در شیر پروانهای حاوی جریان اسلاری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین همایش ملی هیدرودینامیک کاربردی ایران
  • کد COI اختصاصی: AHYDRODY03_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 539
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهرام درخشان

استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران

محمد بشیری

مقطع کارشناسی ارشد،دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت

پوریا آذری خواه

مقطع کارشناسی ارشد،دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت

چکیده

خوردگی فیزیکی ناشی از ذرات جامد درون سیال یکی از مشکلات اکثر صنایع از جمله صنایع معادن، پتروشیمی ، دریا، نفت و گازمیباشد و برای حل این مشکل روشهای متفاوتی ارایه شده است. پیشبینی میزان خوردگی فیزیکی و عوامل موثر بر آن، اهمیتبسزایی در صنایع مذکور دارد، به همین دلیل در این مقاله سعی شده است عوامل موثر بر میزان خوردگی فیزیکی در یک شیر پروانهایبه صورت تحلیل عددی پیشبینی شود. به طور کلی برای تحلیل جریانهای دوفازی عمدتا دو رویکرد اولرین اولرین و اولرین لاگرانژین وجود دارد، که در کار حاضر برای مدل سازی جریان اسلاری از رویکرد اولرین لاگرانژین به دلیل اهمیت این رویکرد در -پیش بینی نرخ خوردگی استفاده شدهاست. برای پیشبینی نرخ خوردگی فیزیکی نیز مدل فینی به کار برده شده است. برای بررسیعوامل موثر بر میزان خوردگی شیر پروانهای پارامترهای سرعت جریان، تعداد ذرات و اندازه قطر ذرات بررسی شدهاست که نتایج نشان میدهد با افزایش سرعت جریان، تعداد ذرات و قطر ذرات حداکثر میزان نرخ خوردگی افزایش مییابد

کلیدواژه ها

خوردگی فیزیکی، شیر پروانهای، تحلیل عددی، لاگرانژین، جریان اسلاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.