بهینه سازی افزایش ظرفیت تولید فیلتر سرامیکی مذاب آلومینا با استفاده از تکنیک شبیه سازی گسسته پیشامد در نرم افزار Enterprise Dynamics

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 540

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

QMTM01_002

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

در گذشته تصمیم گیری در مورد اصلاح و بهبود عملکرد کارخانه ها به صورت تقریبی و براساس برداشت های شخصی صورت می گرفت. پیچیدگی و ابعاد مختلف مسایل بهینه سازی موجب شد تا ابزارهای محاسباتی کاربردی مورد توجه قرار گیرند. حجم بالای محاسبات ریاضی این قبیل مسایل و عدم قطعیت های وسیع موجود در آنها باعث شد تا ابزار شبیه سازی به عنوان جدی ترین راه حل مطرح شود.شبیه سازی گسسته پیشامد با قابلیت های خود امکان طراحی سناریوهای مختلف بهبود و آزمون آنها با کمترین هزینه را ممکن ساخته است. پژوهش حاضر به منظور بازنگری و بررسی امکان بهینه سازی خط تولید فوم سرامیکی مذاب درشرکت پیساکو طراحی و اجرا شد. به این منظور پس از مطالعه میدانی و جمع آوری داده ها از محل کارگاه، به کمک ابزارهای برازش آماری در نرم افزار Minitab تابع توزیع مربوط به زمان ورود مواد اولیه و موجودیت های سیستم و همچنین زمان پردازش مربوط به فعالیت ها برآورد شد. سپس با پیاده سازی این اطلاعات در مدل شبیه سازی در نرم افزار ED، با استفاده از آزمون T اعتبار مدل ارزیابی و تایید شد. در ادامه با بررسی نتایج حاصل از شبیه سازی مدل کامپیوتری در نرم افزار ED، ایستگاه سانتریفیوژ به عنوان گلوگاه اصلی خط تولید شناسایی و سناریو بهبود با اضافه کردن یک ایستگاه موازی طراحی شد. با بررسی نتایج اعمال این سناریو در مدل، مشخص شد علاوه بر کاهش طول صف پشت این ایستگاه، زمان تولید کاهش و افزایش 100 درصدی در حجم تولید رخ خواهد داد. برآورد اقتصادی بودن این سناریو با استفاده از داده های ارایه شده مالی ارزیابی شد و مشخص شد نقطه سر به سر هزینه سرمایه گذاری برای پیاده سازی سناریو در یک دوره 3 ماهه بوده و سیستم به سود آوری می رسد.

کلیدواژه ها:

شبیه سازی گسسته پیشامد ، فیلتر سرامیکی آلومینا

نویسندگان

زینب گلشاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع – مدیریت مهندسی، شرکت پیشگامان سنجش علوم پیساکو

علیرضا دشتی

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع – تحقیق در عملیات و مهندسی سیستم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • صدیق, _ (1395). جزوه آموزش شبیه سازی گسسته پیشامد پیشرفته ...
  • عظیمی. پ. (1392). بهینه سازی از طریق شبیه سازی به ...
  • نمایش کامل مراجع